Idei de vreme innorata

Pentru ca vremea innorata de toamna tarzie ne tine in casa si pentru ca se apropie vertiginos sarbatorile de iarna m-am gandit sa alatur niste link-uri ce-i drept pentru micuti, dar si pentru cei mari care vor sa vina in ajutorul copiilor, nepotilor. Asa ca in loc de un rebus sau niste integrame putem arunca un ochi pe site-uri sa vedem ce lucruri minunate pot invata copiii sa realizeze.
Primul site http://www.artistshelpingchildren.org/howtodraw.html contine lectii de desen foarte ingenioase, origami, realizare de lucruri hand-made foarte simpatice, de pe acest site putand sa navighezi mai departe pe alte linkuri pe domenii de interes.
De asemenea am gasit un blog care arata cum poti schita niste personaje de desen animat http://drawinghowtodraw.com/stepbystepdrawinglessons/ .
Alt site este http://www.kidscraftweekly.com/christmas_ornaments.html unde puteti invata cateva idei de ornamente pentru Craciun.
A! Sa nu uitati sa ii scrieti lui Mos Craciun dar nu oricum ci pe email, o scrisoare la care va va trimite tot ce solicitati http://www.emailsanta.com/ si veti primi un raspuns cu antetul si semnatura Mosului.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info