Ia atitudine! Sau macar aminte!

Societatea noastra intr-adevar se confrunta cu schimbari de tot felul, unele de bun augur iar altele care dauneaza spiritului civic, civilizatiei, democratiei, in favoarea inselatoriilor si inselaciunilor de tot felul.
Ceea ce ni se intampla uneori, la cumparaturile de la hypermarketuri in ultima vreme datorita "stresului crizei", "stresului volumului de munca" chipurile doar ca o intamplare, ca factura sa fie imbogatita cu cate un produs strecurat printre celelalte coduri de pe bonul fiscal. Culmea intotdeauna unul in plus sau dublat, dar niciodata in minus, "tot asa din intamplare". Intamplare intamplatoare, ce sa mai zicem. Daca vreodata vi s-a intamplat sa platiti mai putin dintr-o eroare, va rog sa imi trimiteti un comentariu, asta ca sa nu parem a fi partinitori.
Abuzul acesta se intampla cel mai adesea pensionarilor, care in ciuda handicapurilor de varsta, auz, vaz etc. stiu cam ce au luat in cos facand o evaluare estimativa, mai ales ca ei sunt constransi de niste venituri mici.
Aceste greseli, tot mai dese in ultima perioada au devenit un obicei, fac parte din rutina locului de munca al vanzatoarelor.
Trebuie sa luam atitudine, ripostati, reprosati-le, chemati un sef de tura, trebuie chiar sa insistam sa fie consemnate undeva aceste fapte.
Ia atitudine!
Pretuieste-te!

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info