Mania shopping pe cale de disparitie

Perioada, ce urmeaza e din ce in ce mai neclara pentru multa lume din punct de vedere financiar, fiind afectata, si categoria de bussines woman. Costurile reclamelor este mult prea mare comparativ cu vanzarile, si bineinteles ca produsele vor ramane la un pret destul de piperat.
Dar sa nu disperam, in loc sa mai circulam cu automobilul catre serviciu putem lua un mijloc de transport in comun, care ne va obliga sa mai facem putina miscare, si eventual o sauna, ceea ce ne va scuti de abonamentele la salile de fitness. Funny! Nu?
Dar nu e de ajuns ca pentru a te mentine intr-o forma buna iti trebuie si o stare de spirit pe masura, in nici un caz biciuita de stresul urban.
Lipsa acuta a banilor isi va pune drastic amprenta asupra buzunarelor sau a cardurilor bancare, chiar si pentru femeile de top ale caror afaceri vor fi pe butuci. Si e un lant vicios, precum bulgarele de zapada.
Fereasca sa dea in vreo depresie.
Femeile cu venituri medii vor intelege mai bine cum sa managerieze situatia, deoarece au un fler aparte in a le aranja pe toate.

Un comentariu:

Raluca spunea...

Salut!
Scuze ca iti scriu asa.... dar daca nu mai am altfel legatura cu tine.......? Ai promis ca imi dai mailul.......! Te pup!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info