Pregatiri de sarbatori

Acum cateva zile am achizitionat si eu un bradut, cu grija ales. Are, el, crengutele cam strambe dar cand se va incalzi in casa sunt sigura ca se va dezmorti. Acum sta pe balcon pana ii vine randul la impodobire. D-abia astept momentul. Au venit si colindatorii in bloc, probabil un cor teologic, ca tare frumos au mai cantat. Fanfarele trambiteaza prin cartier. La televizor numai despre criza :D
Lumea, intr-adevar cam debusolata. Fiecare le stie pe ale lui si petrece asa cum simte, asa cum stie, asa cum s-a invatat.
Prietenii sunt in stand-by cu privire la vreo petrecere, probabil asteptand o oferta tare, chiar si de ultim moment.
Sa vedem anul asta ce se poarta in materie de urari. Anii trecuti la mare moda erau sms-urile date la en-gros. Desi cu unii nu mai schimbasei o vorba de vreun an juma. Cred ca nici ei nu stiau ca te-ai trezit cu o frumoasa poezioara copiata de pe net.
Cu sms-urile este o alta poveste, depinde de oferta operatorilor de telefonie :))
Acum marea provocare este Facebook-ul. Daa, o alternativa unde iti poti intalni prietenii pe care ti-ai ales.
Din pacate este o alternativa cam impersonala. Parca altceva este sa te intalnesti cu prietenii la un vin fiert si niste sorici stand la palavre.
Oricum doresc tuturor spor la pregatiri, indiferent sub ce forma ar fi ele.

3 comentarii:

RCA Ieftin spunea...

:)

Anca Olga spunea...

sau sa iti faci un RCA Ieftin :)

ioanstoenica spunea...

Legat de prietenii de pe facebook, recomand episodul din South Park, ”you have zero friends” (s14e04).

Adevarul e ca nu doar urarile sunt de cele mai multe ori impersonale, ci si cadourile. Simple obiecte fara pic de valoare sentimentala sau simt practic. Mi se pare inutil sa oferi un astfel de cadou care nu spune nimic - daca nu esti in stare sa asculti, sa intelegi ce are omul nevoie sau ce si-ar dori (si tu ai putea oferi) - ceva care sa arate macar putina implicare, emotie.

Oh well... eu nu ma plang. Decat 100 de cadouri sau urari impersonale, prefer putine dar cu suflet. Iar bradutul... doar daca e in ghiveci, sa-l pot replanta! :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info