inceput de toamna, un nou inceput

Toamna sfarsitul sezonului calduros si inceputul activitatilor serioase, boboceii pasesc pragurile scolilor, gradinitelor si liceelor, iar oamenii seriosi se angreneaza in proiecte de mare anvergura.
Pentru mine, intotdeauna, toamna a fost un anotimp in care imi reevaluez actiunile trecute si imi fac promisiuni majore cu ceea voi avea de realizat pana in anul viitor. Simt ceva cu totul diferit in acest anotimp -cand natura isi schimba culoarea, parca si ea, la randu-i, pregatindu-se pentru ceva mult mai serios- decat cand revelionul va fi o alta etapa de evaluare a succeselor, a greselilor si a raspantiilor din trecut.
Acum, parca este o pregatire pentru un nou inceput in viata. Pana si angajarile, care se fac, sunt alte oportunitati de a-ti schimba cursul vietii. Trebuie sa recunoastem ca un nou serviciu iti poate schimba radical viata in bine sau chiar si in rau. Depinde foarte mult daca feelingul tau functioneaza la parametrii normali cu marja de eroare inclusa :)
Acest reflex de nou inceput cred ca l-am dobandit inca din scoala. Fiecare an scolar insemna o schimbare, o alta etapa.
Si nu ma dezic nici in acest an, ceea ce inseamna ca nu sunt total exclusa din ciclul naturii :)

3 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Toamna e anotimpul reinvierii, desi multi sustin ca e primavara....sunt de acord cu tine...daca incepi toamna bine iti merge bine tot restul oamenilor, numai sa te tii de planuri...un fel de nou an scolar..

Anca Olga spunea...

Multumesc Bianca de confirmarea sentimentelor, iti doresc si tie un nou inceput fructuos, cu vise, planuri si sperante implinite
:)

GABRIELA spunea...

Toamna este anotimpul meu favorit! M-am nascut toamna, cand crizantemele zambesc in toate culorile! Toamna e o doamna grozav de coapta, dar frumoasa...da pe dinafara ici, colo...dar te atrage, iti face cu ochiul si-ti cucereste inima! Toamna radiaza lumina placuta printre ramurile copacilor cu frunze galbene si rosii...zici ca nu mai e canicula, gata! Dar...nu-i asa peste tot...aici e acum exact ca vara, cu 32 grade C la amiaza si o umiditate de peste 50%. Se umbla inca in bluze fara maneci si-n sandale de vara. Si asteptam in continuare culorile sa apara in copaci!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info