Cand apare biografia printului William? Cate surse, atatea zvonuri

   Deja au aparut zvonuri despre biografia printului William, referitoare la declaratiile sale, despre Kate.
    Eu am vazut niste titluri in presa noastra extrem de vulgare la adresa unor personalitati, atat de influente. Cuvinte gen: urata, anorexica, uneori chiar si ceva de genul, ca nu s-ar fi spalat. Doamne, si toate astea numai pentru audienta. Cred ca se puteau gasi si alte epitete pentru traducere.

  Sa revenim, poate gasim si alte surse, din care sa mai aflam cate ceva.
  O noua biografie a printului William sustine ca, el a fost atat de speriat de casatorie, incat mama sa, credea ca nu va putea fi credincios unei singure femei.
   Cartea se va numi: "Printul William nascut sa fie rege" - 'Prince William, Born to Be King -  va fi pe rafturi pe 4 iunie sustine biograful Penny Junor.
    Datorita dramei suferite in copilarie, printul ar fi fost rezervat in a-si face vreo relatie, mai relateaza The Daily Best.
    Daca ar fi fost verosimile afirmatiile lui Junor, printul ar mai fi facut acest pas? se mai intreaba unele voci.
     Nici n-a aparut bine cartea ca apar rumori chiar si despre divort, chiar si la nivel de presupuneri, cu tot felul de statitici.

2 comentarii:

Anna spunea...

Mi-ar plăcea să-i citesc biografia. Dar aș dori să fie scrisă chiar de el. Cât despre ziarele de la noi.. trăim în România și asta ne ocupă tot timpul..

Anca Olga spunea...

Da, asa e, un jurnal al lui ar fi fost mai verosimil.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info