Mesteri mari - oameni "mari"

     Noua mesteri mari, Calfe si zidari. Si Manoli - zece, Care-i si intrece.
"Pana te zideste" - in asteptare. Ca tot am comentat eu pe blogul lui Probiu, referitor la postul lui, referitor la "meseria bratara de aur". :)) 
    Azi, aveam nevoie de niste mesteri, care, bineinteles, ca se lasa asteptati in faza, in care oricine, in momentul, in care ti-ar pica o lucrare, in ziua de azi, ai alerga, cat ai zice peste, ca sa nu ti-l lese.
Si ... dat bani pe telefoane. Ieri, firma foarte prompta sa iti ceara adresa, ca sa fie siguri ca, pe ei ii alegi :D
   Chestia e, ca traim vremuri grele, banul se castiga greu, si chiar de-ar fi lucrari minore, ma gandesc eu, retoric, ca totusi te ai stradui sa faci ceva. Rau, procedam noi, clientii, ca ar trebui sa contramandam imediat si sa reluam lista celor, care sunt dispusi sa mai faca cate ceva, ca nu stiu ce sa zic in ziua de azi, vor sa traiasca pe picior mare, vor sa se duca sa sparga banul in prima bodega si... daca ar ramane ceva si pentru casele lor ... mare minune. Acum, apreciez mai mult lucrurile materiale, pentru ca, atunci cand se strica, iata, ca au o valoare si chiar mai mare decat de le-ai cumpara de noi.

2 comentarii:

Rose spunea...

Stii ca e o vorba: sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri ieftine. Ar trebui sa ne amintim mai des lucrul asta. Cand se intampla sa avem nevoie de cei care ''presteaza servicii'', s-ar putea sa fim foarte dezamagiti.

Anca Olga spunea...

Da, asa e

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info