14-16 septembrie Zilele Bucurestiului


Eveniment cu traditie in fiecare an, acest eveniment al sarbatoririi Bucurestiului se va desfasura in Parcul Herastrau, conform saitului:

„ZILELE BUCUREŞTIULUI”
14 – 16 SEPTEMBRIE 2012, PARCUL HERĂSTRĂU
PROGRAM

VINERI, 14 SEPTEMBRIE
12:00 – 21:00
TÂRG DE MEŞTEŞUGARI:
17:00 – 21:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei)
17:00 – 21:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi)
PROGRAM ARTISTIC
17:00 – 17:50
Ans. „Ciprian Porumbescu” din Suceava cu Margareta Clipa şi Laura Lavric
17:50 – 18:40
Ans. „Burnasul” din Teleorman cu Gelu Voicu
18:40 – 19:30
Ans. „Dor Transilvan” din Cluj
19:30 – 20:30
Ans. „Maria Tănase” din Craiova cu Constantin Enceanu
20:30 – 22:00
„Muzica Bucureştiului de altădată”  Silviu Biriş cu Taraful „Cleante”, Diana Matei şi Ileana Olteanu


SÂMBĂTĂ, 15 SEPTEMBRIE
10:00 – 21:00
TÂRG DE MEŞTEŞUGARI
10:00 – 20:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei)
11:00 – 21:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi)
11:00 – 13:00/ 14:00 – 17:00
STATUI VIVANTE ŞI ANIMATORI PE CATALIGE
11:00 – 21:00
ATELIERE DE ECOLOGIE ŞI CREAŢIE – „GREEN REVOLUTION”
18:00 – 18:30
REPREZENTAŢII ALE FANFARELOR PARADA MAŞINILOR DE EPOCĂ
18:00 – 18:30
„BĂTAIA CU FLORI
PROGRAM ARTISTIC
10:30 – 11:30 Teatrul Ion Creangă
15:00 – 15:30
Grupul vocal „Acapella” din Bucureşti
15:30 – 15:55
Minoritatea rromă, Ans. „Audeo” din Cernavodă
15:55 – 16:20
Minoritatea poloneză, Ans. „Soloczanka” din Suceava
16:20 – 16:45
Minoritatea maghiară, Ansamblul Naţional Secuiesc „Harghita” din Miercurea-Ciuc
16:45 – 17:10
Minoritatea albaneză, Ans. „Serenada” din Craiova
17:10 – 17:35
Minoritatea italiană, Ans. „Siamo di nuovo insieme” din Iaşi
17:35 – 18:00
Minoritatea germană, Ans „Korona” din Braşov
18:00 – 18:30
„BĂTAIA CU FLORI” ŞI REPREZENTAŢII ALE FANFARELOR (Fanfare: Municipală Slobozia, „Brass Orchestra”, „Angely’s”, „Valurile Dunării”)
18:30 – 18:55
Comunitatea ruşilor lipoveni, Ans. „Molodti” din Tulcea
18:55 – 19:20
Minoritatea tătară, turco-musulmană, Grupul „Yîldîzlar” din Constanţa cu Chiamiran Chivu
19:20 - 19:45
Comunitatea aromână, Ans. „Pilisterlu” din Bucureşti
19:45 – 20:10
Minoritatea greacă, Ans. „Ellas” din Bucureşti
20:10 – 20:30
Minoritatea sârbă, Ans. „Soko” din Socol, jud. Caraş - Severin
20:30 – 22:00
Orchestra Naţională de Folclor „Valahia” din Bucureşti cu piese din repertoriul naţional şi internaţional, Lavinia Goste şi 6 perechi de dansatori, coregraf Mihai Petre




DUMINICĂ, 16 SEPTEMBRIE
10:00 – 21:00
TÂRG DE MEŞTEŞUGARI
10:00 – 20:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei)
11:00 – 21:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi)
11:00 – 13:00/ 14:00 – 17:00
STATUI VIVANTE ŞI ANIMATORI PE CATALIGE
11:00 – 21:00
ATELIERE DE CREAŢIE
PROGRAM ARTISTIC
16:30 – 17:00
Sylvie
17:00 – 17:45
Dj Project & Adela Popescu
17:45 – 18:30
Ştefan Stan
18:30 – 19:15
Corina
19:15 – 20:00
Hevito
20:00 – 20:45
Mandinga
20:45 – 21:45
Ştefan Bănică Jr.
Organizatori: Primaria Municipiului Bucuresti prin Centru de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti

3 comentarii:

Minnie spunea...

Iar ai sa ai un weekend frumos.....
Sa faci fotografii sa ne arati si noua!
Happy WW!

Anca spunea...

Minnie - sper ca daaa, sa nu intervina ceva in programul meu,
mersi mult
Happy WW

elly weiss spunea...

Extraordinar de multe manifestari in program!
Cred ca va fi foarte frumos, va veti distra foarte bine.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info