Colectia Versace Spring 2013 - primavara 2013Prezentarea Versace Spring 2013 - Versace 
Piele cu dantela si in tendintele culorilor de pamant spre negru. Bleu cu sacouri cambrate si aplicatii dantelate. Colectia porneste de la tonuri inchise pana la aparitia culorilor primaverii. Este pe alocuri presarata cu o pata de culoare orange. De la tonuri inchise si bejuri la materiale vaporoase de albastrui, rozeuri dar vaporoase. Totul evidentiind talia, tinute accesorizate cu cizmulite si pe alocuri cu posete plic. Spre final tinutele de seara, lungi si vaporoase in tonuri degrade in aceleasi culori ca in prima parte a colectiei, ca si aparitia tinutei orange apare o tinuta spectaculoasa aurie.

4 comentarii:

Minnie spunea...

Niciodata nu am urmarit moda si m-am îmbracat cum am crezut eu ca îmi sta bine. Dantela în schimb e foarte frumoasa....
Un weekend frumos Anca!

Mirela spunea...

Frumoasă prezentare, dar manechinele ...prea slabe din nou! Frumoase materiale. Happy Weekend, Anca!

elly weiss spunea...

Ma gandeam ca e lung filmul si ca n-am rabdare. Moda nu prea m-a mai interesat multi ani si nu prea ma mai intereseaza desi am avut o perioada in care am fost foarte implicata (am lucrat croitorie de lux o vreme, vreo 6 ani, dar am obosit).
Totusi mi-a placut ce-am vazut. La minutul 5:30 e o rochie foarte frumoasa. Merci pentru clip, vazusem la tv, la stiri, faza in care ramane fata aia cu sanul dezgolit, biata de ea :) Altceva n-au gasit sa ne arate!

Cosmin spunea...

Interesant Articol. Multumim.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info