Cum sa crosetezi o geanta din material plastic

In Gambia se recicleaza aproape orice pana si sacosile de plastic, din care se fac adevarate genti demne de marii designeri. Este un mod eficient de a recicla deseurile si de a face ceva frumos si totodata o arta.
Materialul luat de pe www.youtube.ro este un mini reportaj gen tutorial care va arata cum puteti croseta plasticul si cum se recicleaza sacosile, taindu-le dupa niste reguli anume, astfel incat sa iasa un sir lung de plastic care poate fi crosetat.


8 comentarii:

Spunsieu spunea...

E grozav sa vezi asemenea exemplu, parca inspira ceva speranta ca nu e totul pierdut si nu o sa ne inecam in propriile gunoaie.

IULISA spunea...

Foarte interesant si cred ca si foarte util!
O seara buna!

foto de inginer spunea...

Interesant ! Dar pana la urma tot la gunoi va ajunge. :(
Un weekend minunat iti doresc !

elly weiss spunea...

E o idee execelenta! Permite si reciclarea dar cred ca e si o sursa de a economisi niste bani si de te ocupa cu ceva destul de util. Probabil, pe vremea lui Ceausescu, m-as fi ocupat de asa ceva. De fapt sigur. Atunci se faceau tot felul de lucrusoare gen hamdmade...mai mult decat azi si nu se numeau astfel. Cum se taie mai vazusem dar pentru altceva, pentru taierea de haine, spre a obtine tot asa ceva, un fel de fir pentru crosetat din materiale tricotate de regula. Am mai privit vreo 2-3 tutoriale de obiecte handmade :)
Oricum, propunerea este de luat in considerare :)
Noapte buna, Anca!

Cristi spunea...

Foarte interesant intr-adevar.

Minnie spunea...

O idee foarte buna pentru cei de acolo, noi aici avem un magazin special cu lucruri facute din materiale reciclate si toti bani adunati sunt dati celor care lucreaza asa ceva!
Duminica frumoasa!

Anca spunea...

Ma bucur ca v-a starnit interesul.
Va multumesc pentru aprecieri.
Va urez o saptamana buna

Zdwuby spunea...

Destul de interesant:-? Am vazut multe obiecte confectionate din materiale reciclabile, dar este prima data cand vad ca se recicleaza pungile de plasitc si mai ales ca se transforma in genti. Foarte interesanta ideea :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info