Bebelusii la plimbareMulte din prietenele mele au avut bebelusi, pe care am avut ocazia sa ii vad, cum ii plimbau in niste jucarii magice pentru copii, care erau de toate culorile, la moda.

S-a purtat portocaliu, alte mamici mai practice au ales carucioarele cu cos special pentru automobil. Chiar bebelusul era plimbat in voie si in siguranta. Au ales modelele, care se desaseambleaza in diverse piese utile pentru diferite activitati, astfel incat confortul bebeului sa fie ridicat.

Imi plac copiii care sunt cuminti, dar si cei care, atunci cand se plimba, zaresc si arata cu manutele spre ceea ce le atrage atentia, ca si cum ar vrea sa atraga tot universul spre ei. De aceea, prietenele mele le puneau si baretele de siguranta.

Mai stateam noi asa, cateodata, cand era vreme frumoasa prin "parculet", sa mai stam la o parola,iar mamica il mai legana pe copi din timp in timp, cand un scancet dadea semnul orei de somn. O mamica e intotdeauna incarcata cu borsete, in care isi indeasa tot felul de servetele si de alte lucrusoare, care ii pot fi de folos. Chiar si proviziile de mancarica, sunt necesare, indesate in torpedoul carucioarelor. Cat era vara de lunga pana cresteau copiii, unele dintre mamici mai spargeau cate o samanta, mai ca schimbau pareri despre alimentatie, ingrijire si alte lucruri utile expuse din experienta.

Am vazut cata prudenta pe ele, sa puna si frana atunci cand se opreau cu aceste jucarii magice carucioare copii

Trageau si copertina sa nu le vina soarele in ochi, pentru ca bebelusul, chiar de nu poate vorbi, iti da imediat semne de ceva care nu-i convine :)

Primul lucru, la care se gandeste o viitoare mamica este, patutul si caruciorul, pe care le alege in functie de utilitati si nevoi, in functie de ceea ce are nevoie. Daca e fata sau baiat. Pentru fete, culori deschise, iar pentru baieti culori mai inchise.

Deci, e cu dichis alegerea unor jucarii magice carucioare copii

4 comentarii:

Minnie spunea...

Toate "jucariile" sunt frumoase!
Dar uneori pot avea un pret atat de "magic"! :))

foto de inginer spunea...

...la mine nu este cazul pentru jucarii magice...dar multumesc pentru idee... :)

elly weiss spunea...

Sunt dragute carucioarele insa chiar ca unele au preturi ...de preturi ;)
Parca iti vine sa te gandesti de cateva ori inainte de a face un copil :)

Anca spunea...

elly sa stii ca multe fete iau bani buni de pe urma cresterii copiilor.
Chiar e mai eficient si mai banos sa stai acasa si sa faci copii.
Nu o sa iti vina sa crezi ce bani luau mamicile

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info