Feng shui in dar de martisor


O data i-am luat sefei mele de martisor feng shui, de care a fost foarte incantata. Citisem despre acest stil si mod de a pune lucrurile in anumite unghiuri ale camerei, de a purta ceva anume, care simbolizeaza noroc, putere si sanatate.

Imi plac obiectele chinezesti, sunt foarte bine executate si foarte delicate. De cele mai multe ori aceste simboluri fengshui sunt de culoarea bronzului, cu agatatori si ciucuri rosii.

Se spune ca iti armonizeaza viata echilibrand energiile. Cred ca este si un fel de placebo, faptul ca porti ceva, care stii ca iti aduce noroc, deja tu ai un gand norocos in minte. Vei fi mai hotarata ca oricand sa obtii un succes fiind accesorizat cu un obiect, care stii care are o energie vitala.

Feng shui se bazeaza pe teoria celor 5 elemente (pamant, apa, metal, lemn, foc) si pe principiile yin si yang, pe care un maestru incearca sa echilibreze fortele.

Feng shui inseamna "vantul" si "apa". Anul acesta, 2013, este Anul sarpelui de apa, asa ca trebuie sa fim abili, precum un sarpe in apa.

Asa ca anul acesta oferiti martisoare Feng shui de la cadouriselecte.ro

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info