Utilajele care nu se mai fabrica in Romania dar se pot inchiria


Imi aduc aminte ca dupa anii de liceu am urmat o scoala postliceala cu profil tehnic, de proiectarea constructiilor de masini. Pentru ca in vremurile de dinainte de ’89 vedeai diverse utilaje chiar si prin Bucuresti pe timpul marilor constructii. De atunci incet-incet, dar sigur, multe utilaje au inceput sa dispara, desi erau facute la Tractorul Brasov sau la alte unitati si uzine. Ehe, vremuri demult apuse. Acum se incearca o reconstructie sau amenajari unde sunt necesare aceste utilaje. Cum ar fi macarale, excavatoare, cife etc. Acum prin externalizarea serviciilor se pot inchiria. De pilda, in provincie poti apela la serviciul Inchirieri excavatoare Suceava
Excavatorul poate fi folosit la fundatii, este un utilaj de sapat in pamant de extragerea balastului, nisipuluisi a altor materiale din diverse locuri mai greu accesibile datorita senilelor care fac accesul cu usurinta pe un teren accidentat.
Pentru firmele de constructii si chiar pentru persoane fizice care au nevoie de asa ceva, acum o pot face prin intermediul inchirierii. Inchirieri excavatoare Suceava
E dificil in ziua de azi pentru firmele mici si medii sa achizitioneze utilaje. 

4 comentarii:

OchiiVerzi spunea...

Asta este doar vina conducerii. Toti se bat cu pumnul in piept ca vor binele tarii si ne vand pe bucati. Distrug tot si dupa cer bani pentru fel si fel de "proiecte" si asa ajungem sa ne targuim intre noi ca la piata, sau mai rau, ajungem la mila strainilor. O seara faina!

Elly Weiss spunea...

Nu numai ca ar fi dificil pentru o firma mica sa cumpere astfel de utilaje dar nici rost nu ar avea sa o faca. Ar fi bani ingropati in acel utilaj.

OchiiVerzi spunea...

O primavara frumoasa, Anca!
Ps: ai un martisor la mine pe blog!

cafeauata spunea...

Din pacate chiar si inchirierile de orice fel costa.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info