Mizele meciurilor de fotbalMicrobistii convinsi sunt pe stadion, cei inversunati pariaza. In ultimul sezon cu atatea meciuri importante in care echipele favorite s-au batut pe viata si pe moarte pentru a avea balonul la picior, altii se uitau cu disperare, nadejde sau bucurie, pe ceea ce mizasera – pe echipa favorita.

Din mijlocul multimii rasuna galerii asurzitoare fluturand steagul tarii si al echipei respective.

Sunt adevarate mize si pasiuni pentru echipa favorita, ceilalti care nu au apucat un bilet la meci stau cu nervii intinsi la maxim si simt cum adrenalina se stinge sub dozele de bere. Toti ne dam cu parerea de undeva din susul imaginii cu o privire de ansamblu pentru ca acum e momentul sa se retraga in aparare sau e momentul sa atace.

Acum pariurile pentru meciuri de fotbal romania sunt la un click distanta. Suntem in epoca online si putem discuta orice cu oricine si a ne da cu parerea, mai ales cand e vorba despre fotbal.

Zarind reportaje la TV in direct au inceput sa vina si prietenele microbistilor. Daca inainte era prohibit sau o oarecare reticenta, e chiar funny sa mergi cu prietenul la un meci de fotbal. Dar, cred ca e cazul sa te abtii sa faci pe cunoscatoarea. Fie, ca e Super Cupa Romaniei, Liga 1 sau Cupa Romaniei, romanii sunt foarte devotati echipelor favorite. Au fan cluburi, posteaza adesea pe forumuri sau pariaza, au tricouri personalizate si alte accesorii, pana la sosete.

Un meci de fotbal in ziua de azi e un pariu, un pariu pentru o miza buna. In final, tot e bine daca e remiza.

Un comentariu:

Elly Weiss spunea...

Cred ca sunt una dintre putinele persoane care nu-si pot da cu parerea. Nu ma pricep absolut deloc la fotbal...
Abia de stiu numele catorva fotbalisti si asta fiindca sunt implicati in idile cu diverse fatuci de prin show-biz ;)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info