Cum ne racorim vara si cum stingem incendiile

Ca tocmai a venit vremea frumoasa, vremea rasadurilor, a teraselor cu flori si asteptam vremea caniculara de vara, cu ce am putea racori mediul inconjurator si parcurile, daca nu ar fi instalatii de hidranti? In cartierul meu deja a inceput montarea acestora pentru gradinile ce inconjoara blocurile. Chiar tanjeam, cand era canicula, sa trec pe langa o gradina, gata, racorita de apa alimentata de la hidranti.
Hidrantii care au fost proiectati in vechile cartiere au fost acoperiti de asfaltarile repetate, acestia fiind foarte utili in cazuri de incendii si alte calamitati. Orice complex de constructii trebuie prevazut tehnic cu hidranti.
Hidrantii subterani se monteaza la reteaua de distributie a apei si se monteaza echipati cu cutie de protectie vezi site
Ca tot veni vorba de hidranti si de incendii fiecare cladire, e necesar si absolut obligatoriu, sa fie utilata cu stingatoare. Nu mai suntem demult initiati in caz de dezastre si calamitati, cum ar putea fi prevenite ele si ce s-ar putea face in caz de necesitate. Poate cu timpul societatea civila va fi pregatita macar la nivel teoretic, si sa stie unde se afla hidrantii si stingatoarele, iar administratiile locale si administratorii de bloc sa fie in cunostinta de cauza.
Piata acestor accesorii tehnice este variata, avand posibilitatea achizitionarii si ofertarii acestora http://www.scregent.ro/
De foarte putine ori ne trece prin cap, ce inseamna o canalizare, ce inseamna o instalatie, fie ea de orice fel, o retea de distributie a apei si hidranti, dar ne place ca gradinile sa fie udate, ma refer la cei care stau in cartierele de blocuri, ne place sa avem un petec de pamant cu verdeata si pomi, ne place sa fim inconjurati de vegetatie, dar prea putin ne gandim cand stricam aceste lucruri sau ii lasam pe altii sa faca asemenea actiuni. Ar trebui sa luam si atitudine pentru pastrarea acestora in conditii optime de folosire.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info