Cand ai nevoie de o farmacieMergand in lumea online-ului iti dai seama cat de repede s-a dezvoltat acest sector. Chiar dorind sa ai la indemana o farmacie, o poti gasi instant.
Mergand o data spre farmacie si fiindu-mi rau chiar ma gandeam ca, daca nu m-ar fi tinut picioarele, cine ar fi mers pentru mine la farmacie?! Daca s-ar dezvolta un sistem mai lesnicios, care sa vina in ajutorul pacientilor si clientilor, ar fi nemaipomenit.
Bine, ca lucrurile mai grave sunt rezolvate la vreo camera de garda la urgente, iar afectiunile minore si cele care se pot rezolva prin automedicatie, le poti face din timp, citind prospectele cautand afectiunile si simptomele prin diverse mijloace, cel mai bine, in prima faza o parere avizata, dar unele nu se rezolva de la an la an, sau chiar necesita o interventie rapida. Asa ca, uneori cam stim ce avem nevoie, cum ar fi cele pentru cele raceala si gripa, pentru ficat, pentru digestie, antiseptice, vitamine etc.
Unele medicamente, intr-adevar au si contraindicatii sau fenomene adverse. Trebuie luat aminte la citirea prospectului.
Si produsele cosmetice sunt produse farmacologice prin calitatile lor curative. O varietate de produse, pe care unele le cunoastem din reclamele TV, altele prin diferite mijloace de marketing. Sunt si aceste reclame bune, intr-un fel, pentru ca atunci cand ai o problema, stii ce produs ti s-ar potrivi situatiei.
Repet, nu este indicata luarea medicamentelor fara o parere medicala, dar sunt si medicamente care se elibereaza fara prescriptie medicala si nu necesita interventia cabinetului medical.

4 comentarii:

Fairytale spunea...

Ar fi bine..ca atunci cand esti racit, si deabea te poti ridica din pat, sa suni, si sa iti aduca medicamentele la usa. Poate o fi o astfel de farmacie online.

Nicoleta_B spunea...

Foarte bune sfaturi.


Pupic,

Nico

www.nicoleta.me

Fairytale spunea...

http://367dezile.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html
O nominalizare pt tine

Alin spunea...

Foarte interesant magazin, adica farmacie online. Cand sunt bolnav nu mai trebuie sa trimit pe nimeni dupa tablete si ceauri, dau comanda de pe internet. Fain!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info