Casa de visIn zilele noastre toata lumea isi doreste o casa cu o gradina frumoasa in care sa se relaxeze dupa zilele stresante de la serviciu. Multi isi fac tot felul de calcule si proiecte pentru ceea ce va fi casa lor de vis.
Zgomotul oraselor devine tracasant si plictisitor, multa prafuiala, oameni agitati si zgomotosi. Blocurile nu mai confera confort, ci chiar ar parea ca ar fi o lume inchistata si prizoniera in peretii apartamentelor, care te face sa iti promiti ca iti vei face o casa pe pamant pornita de la temelie. Creditele par a nu tine cu tine pe termen lung si nici joburile care nu iti garanteaza prezenta in firma pentru un termen nelimitat. Dar o dorinta pornita cu motivatie i-a facut pe multi oraseni sa isi realizeze telul. O noutate in domeniu ar fi constructia de case de lemn, ce sunt o alternativa fiabila la constructia caselor clasice. Multi au adoptat aceasta metoda pentru costul cu mult mai mic fata de cele din caramida sau din alte materiale. Un alt atu este si efectuarea lucrarilor intr-un timp foarte scurt.
In fata casutei merita sa iti faci o gradina de flori si sa plantezi primul tau copac din viata.
Bine, ca ar fi multe de spus atunci cand doresti sa iti cladesti o casa, insa ai putea ramane doar la stadiu de proiect. Asa... ar intra multe in plan: suprafata, solul (mai ales calitatile acestuia), amprenta casei… un intreg proiect. Aceste metode de constructii inovatoare au venit in intampinarea multor cerinte ale pietii de profil.
Multi dintre noi ne deschidem sertarele creierului cu vise, dar ramanem la stadiu incipient de a pune o caramida. Lumea moderna ne dezvaluie cat de ingenioasa si vie e creativitatea umana ce lucruri frumoase si utile sunt in jurul nostru.

2 comentarii:

CARMEN spunea...

vise frumoase care merita sa prinda aripi si sa se contureze în realitate.
Un weekend minunat iti doresc!

Elly Weiss spunea...

Sa stii ca e o idee frumoasa cea care strabate articolul. N-am nevoie dar o casa in general dar una de lemn am inteles si eu ca e ceva mai ieftina decat cele de zidarie.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info