Cum te imbraci la birou?Tinutele office se poarta din ce in ce mai mult la birouri, in mediul de afaceri, in institutii dar si la simpozioane, sedinte, prelegeri si prezentari. In tendinte, pentru femeile care vor sa fie in trend, se poarta tot culorile calde, dar si clasicul alb si negru, cu o linie pe langa corp si cu imprimeuri feminine precum www.nimphe.ro
Daca anii trecuti se purta un stil sobru, cu taieturi adanci si cu accesorii, stil femeia dura si puternica,cu revere ascutite, care dadeau o intentie de sobrietate in acest sezon a revenit moda femeii care deja e stapana pe ceea ce face si poate fi indeajuns de feminina si frumoasa.
Femeile de afaceri, care isi etalau frumusetea naturala, nu prea capatau foarte multa incredere in domeniul bussiness. O femeie care conduce cu o mana de fier trezind adesea aclamatii din partea celor din jur ca fiind "femeia de fier".
Femeia aparent blanda dar destul de puternica si increzatoare, e insa in voga. Accesoriile si-au schimbat forma, nu se mai poarta geanta ‘diplomat’. Femeia angelica revine in ‘campul muncii’ sub o forma de prezentare mult mai accesibila. Se poarta rochiile mai mult ca niciodata, fata de deux-piece-urile cu care ne-am obisnuit. Tonuri de galben, violet, tonuri calde dar si tonuri de rosu si verde smaragd, coloreaza tinutele.
O rochie este mult mai avantajoasa ca si pret, referindu-ne la achizitionarea unei tinute cu fiecare bucata in parte. Scutesti astfel banii de camasi si tricouri ce-ti dadeau de furca in alegerea lor, si vesnica intrebare pe care ti-o puneai cu ce ai putea asorta fusta si pantofii?... E un intreg care avantajeaza foarte mult in aparitie si accesorizare, dar si sa te asortezi corespunzator. O rochie scoate in evidenta silueta si poate fi usor de purtat. Chiar si croiala retuseaza anumite imperfectiuni.
In materie de pantaloni se poarta pantalonii stil pana care determina forma intregului picior. La acest stil de pantalon se pot purta pantofi cu toc. Da! Cine isi inchipuia acum ceva timp ca la pantaloni poti accesoriza pantofi cu toc?
Camasile cu maneca scurta si cu jabou, inchise cu nasturi mici. Bineinteles ca in plina toamna iarna nu ai mai putea purta maneca scurta, dar ai putea lua un poncho pe ton bej, culoare ce a fost si ea in tendinte si e usor de purtat.
Imi place moda, care o 'dau' angajatele din multinationale. Imi place sa privesc in metrou, cine si-a cumparat ceva nou, de sezon. Sa analizez cum se poarta o anumita tinuta, care adesea pica bine cand te simti si tu bine cu tine insati. Imi plac de asemenea tinutele office la barbati. Denota sobrietate, maturitate si totodata eleganta.
O tinuta trebuie sa fie in concordanta si cu un anumit comportament. O anumita abordare a lucrurilor. Iti creaza o anumita stare de spirit.
In cele din urma trebuie sa ne alegem cu grija lucrurile si cum alegem sa ne purtam vis-à-vis de colegii nostri si subalterni, felul de a ne comporta si a ne purta lucrurile sub orice forma ar fi ele.

2 comentarii:

FromMegwithLove spunea...

mi-ar placea sa pui poze. multe poze cu tinute office pe care le-ai recomanda :)

Elly W. spunea...

As vrea sa am nevoie sa ma imbrac office. Deocamdata sunt tot pe-acasa...

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info