De la trafic, la optimizare SEO


De ceva timp caut un site de optimizare motoare de cautare pentru blog si site. Desi, il am de ceva timp, cu greu mi-am putut da seama ce inseamna sa optimizezi un site.
Asa, cum le spuneam si prietenilor, imi ocupa foarte mult timp intretinerea blogului,  astfel incat sa fie la 'curent' si 'optimizat'. Deci, in cosecinta as avea nevoie de un ajutor suplimentar. Am mai intrebat pe ici-colo, m-am mai dumirit ce inseamna acest lucru, dar nu e de ajuns. Stim cu totii ca tema blogului conteaza foarte mult, designul si continutul, asemenea. Unii si-l fac dupa propriul gust, altii apeleaza la specialisti in domeniu. Asa cum voi proceda si eu.
Revin ca si in celelalte postari referitor la cat de mult conteaza imaginea. Prima impresie. O buna prezentare a site-ului fura privirea, te face sa mai poposesti, o vreme, pe site-ul respectiv. Bineinteles, ca si continutul trebuie sa aiba sens sa fie placut si sa captiveze.
De asemenea, traficul pe blog si revenirea cititorilor pe site, este o mare bucurie pentru mine si cred ca pentru orice detinator de pagini online.
Unii, pentru trafic, sunt in stare sa puna pe tapet niste discutii, care tin sa incinga atmosfera internetului cu opinii drastice ducand la un scandal mediatic, ajungand chiar pe primele pagini ale cotidianelor.
Ce nu face omul pentru rating … asa si cei din domeniul online dorim o vizibilitate mai mare. Dar, pana atunci, ajungi la SEO – Search Engine Optimization, care face pentru unele site-uri un loc important in promovare, astfel incat poate fi gasit foarte usor pentru cei care au afaceri prezentate prin intermediul site-urilor. Faptul ca online-ul este foarte utilizat ,se scutesc foarte multi bani de promovare a unei afaceri, decat formele clasice de acum cativa ani si e mult mai usor de contactat societatea respectiva.
Dupa cuvintele cheie poti gasi usor ceva de care esti interesat, asa cum am folosit si eu la debutul articolului, si anume: optimizare motoare de cautare

5 comentarii:

Cosmin spunea...

Pentru mine optimizarea este un factor de risc, personal as incuraja mai mult sem-ul decat arta seo, deorece a devenit o predictie inexata de cand cu ultimul update.

Anca spunea...

Cosmin, multumesc pentru comment. Uite cu ocazia asta mai inveti lucruri noi sau parerea altora.

Anonim spunea...

inteleg ca este pe mare trend sa ai cont google+, pentru ca automat lui google ii place ce propui tu daca esti google+ :D dar cred ca puteau sa faca chestia aia un pic mai prietenoasa... eu am renuntat de 3 ori sa fac cont google+, ca cereau de la mine prea multe... timp si energie.

coco spunea...

si pe mine a cam inceput sa ma streseze google+ asta!

Elly W. spunea...

Citesc si eu pe ici pe colo despre SEO, optimizare...
Se apropie de limba chineza. :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info