Eveniment frumusete by Mirela Niculai


Mirela Niculai ne-a invitat sambata, care tocmai a trecut, la un eveniment de frumusete in cadrul ceainariei PrioriTea, un spatiu primitor, luminos si foarte cochet.
Invitatele gazdei au fost Apiestetic si dr.Silvia Stanculescu-Vasalos – Metamorphosis Center, care au luat pe rand in discutie despre ceea ce inseamna ingrijire, frumusete si cand e momentul sa intervenim asupra aspectului nostru, in cazul chirurgiei estetice.
Prezentarile au fost succinte, la obiect si atinse toate punctele importante din cadrul frumusetii in domeniul in care activeaza.
Mi-a placut atmosfera din sala. Multe tinere dornice sa afle lucruri noi observand ca sunt destul de puse in tema. Un alt lucru interesant si care m-a ambitionat personal, a fost ca sunt persoane care din cauza unor afectiuni majore li s-au schimbat aspectul fizic. Cu o putere nebanuita doresc sa arate pentru ele insele mai bine si chiar pentru a se simti confortabil si placute celor din jur. Ca vine vorba de aspect, cu inaintarea in varsta femeile ori sunt preocupate in mod deosebit de cum arata ori sunt intr-o stare de delasare.
Am ascultat tot ce s-a discutat si s-a adus in tema.
Dr. Silvia Stanculescu a prezentat rostul chirurgiei estetice intr-un mod profesionist, fata de ce suntem obisnuiti sa credem la prima vedere. Atunci cand nu mai suntem multumiti cu noi insine si ceva ne deranjeaza la aspectul fizic, iar lucrul acesta ne dauneaza in viata de zi cu zi, se pot efectua aceste corectii estetice. Daca doresti sa faci pentru cineva apropiat nu mai e o motivatie serioasa pentru corpul tau. Si mi se pare corect. Pana acum nu am avut aceasta perspectiva.
Apiestetic a venit cu o multime de noutati din lumea ingrijirii pe baza de miere de albine. Dupa 30 de ani de activitate in domeniu si cu rezultate remarcabile vor deschide portile unei scoli de cosmetologie.
In cadrul prezentarii si aici am avut parte de alte noutati referitoare la relatia dintre clienti si personalul care ofera serviciile, si anume ca, un cosmetician bun va afla de la client toate problematicile cu care se confrunta pentru a avea o mai buna perceptie asupra tratamentelor.
Nu in ultimul rand Mirela Niculai cu o fervoare si o naturalete debordanta ne-a destainuit din lumea retusului make-up, prin pigmentare semipermanenta si manevrele care se fac. Exista pigmenti naturali care in timp se resorb de catre organism, si in momentul in care doresti un alt retus al machiajului se poate retusa cu mult mai bine. Mirela realizeaza sprancene cu un talent desavarsit pentru varsta ei, ceea ce inseamna ca face din pasiune aceasta meserie. Sprancenele se contureaza fir cu fir. Chiar am vazut, noi, cele prezente, o tanara care isi facuse aceasta interventie. Este de laudat munca si dedicarea din partea profesionistilor dar si din partea clientelor, ca doresc sa arate bine, feminine, ca doresc sa isi duca o viata normala ca multe alte femei, chiar daca natura nu a fost atat de darnica sau evenimente neplacute, sau chiar nenorociri, au facut sa le schimbe viata si aspectul
Evenimentul a fost sustinut de sponsorii


3 comentarii:

Mirela Niculai spunea...

Îmi pare tare bine ca ti-a plăcut la eveniment si sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie :)

Minnie spunea...

Mi-ar fi placut sa particip si eu la asa un eveniment!
Frumoasa initiativa!
Duminica frumoasa Anca!

Anca spunea...

Minnie - a fost foarte frumos. Nu exagerez.
Multumesc

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info