Miercurea fara cuvinte (48)

Miercurea fara cuvinte (48) prezentata de Carmen o editie de iarna adevarata :) 
Marti vs Miercuri
10 comentarii:

Liviu Bimbea spunea...

PLIMBARE PRIN BURG

Să ai parte de o seară liniștită.

Cătălin spunea...

Este o zapadă ca o joacă...;)

Fairytale spunea...

La noi inca nu s-a prins zapada, a fost mai apoasa, insa vad ca pe acolo a nins ceva!

CARMEN spunea...

doua zile, doua anotimpuri :)
superbe cadre! Trebuie sa ne obisnuim de-acum... pâna la primavara nu vom mai vedea decât alb.
Happy WW!

Anonim spunea...

Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. "Povestea lui Jester" este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

copilarim spunea...

Zapadaaa!:D Ieri o asteptam cu nerabdare - apoi noaptea a inceput sa ninga si a fost o minune si din fericire mai era ceva zapada si cand am iesit noi la plimbare:)

Adi spunea...

Friguroase poze. :)

Elly W. spunea...

Doar in fotografii imi place iarna. In rest...mai bine nu mai zic nimic de rau despre ea. Azi am curatat de zapada toata curtea si casa...:(
Noapte buna, Anca draga!

Vulpita spunea...

Ce diferenta!
Foarte frumosi pomii incarcati de zapada!

Anonim spunea...

superbe poze. Pe aici pe unde sunt eu, zapada nu se asterne. Dar mie imi place iarna, cu zapada si cu pomii dantelati, cu frig, cu cararui printre nameti.... imi place aerul care iti strapunde plamanii si simti cum incepe sa iti circule sangele mai iute... ti se urca in obraji si urechile ti se umplu de scartaitul zapezii sub talpi. O placere, abia astept.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info