Un nou documentar BBC Knowledge

Asta seara, 19 noiembrie, ora 23.00, BBC Knowledge va prezinta  documentarul: Louis Theroux, intoarcerea celei mai detestate familii din America, care s-a raliat in
comunitatea Bisericii Baptiste Westbore, renumita prin rigiditate si agresivitate, actiunile lor fiind precum al unor secte. Convinsi de faptul ca sfarsitul lumii se apropie, acestia recurg la gesturi exagerate. Au dat foc obiectelor de cult al altor religii si se orienteaza cu precadere pentru adepti printre tinerii adolescenti, fiind mai vulnerabili.

3 comentarii:

Anonim spunea...

extremismul de orice fel este un dusman de temut. Si cred ca extremismul nu este identificat suficient ca inamic al unei societati bazate pe drepturile omului. Parintii si scoala ar trebui sa mult mai in serios amenintarile extremismului de orice fel, fie el rasist, politic, religios sau sexual. "adeptii" oricarei forme de extremism imbratiseaza comunitatea care se formeaza in jurul ideii extremiste, imbratiseaza ideea de a avea un tel, si nu telul in sine, cauta aprobarea, solidaritatea, refugiul... asa ca in opinia mea inainte de a arunca orice piatra spre extremism, poate ar trebui sa ne intrebam ce spune asta despre noi ca societate, ce oferim tinerilor nostri si ce cauta ei...?

Minnie spunea...

Disgusting!!
Fac de rusine biserica Baptista si cred ca nu au creier in cap....

coco spunea...

extemismul nu-i bun in nici-un domeniu!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info