Atmosfera capitalei de sarbatori

De cateva zile, intalniri pe ultima suta de metri cu prietenii. Urari si felicitari cu cei pe care nu ii mai poti vedea, nici macar pe spionul nomber one al netului de anul acesta - Facebook.
Bucurestiul nu a fost impodobit ca anii trecuti, dar are farmecul lui, demn de o metropola europeana.
Forfota nebuna la gurile de metrou. Tarabe, tarabute de unde rasuna melodii din jucarelele pentru copii. Luminite de tot felul, coronite de brazi, crengi si crengute.
Cativa vanzatori ambulanti striga ultimele oferte la beteala si globulete, ca la vestitele burse, gesticuland si aruncandu-ti in priviri marfa.
Marketingul isi face prezenta si printre negustorii clasici, care s-au prins care e mersul pietei.
In centrul capitalei a plutit o ceata densa si un ger ce iti pisca nasul.  Magazinul Unirea in maretia sa isi astepta clientii cu multe oferte de cadouri.
La ultimul etaj, restaurante si braserii intr-o sala imensa, te asteptau intr-o atmosfera cu zumzetul clientilor si in ritmuri de muzica italiana. Restaurantele elegante te imbiau prin zambetul ospatarilor, care te imbiau sa intri in local pentru a te conduce la masa, taman cea pe care ti-o doresti :) In atata nebuneala te lasi condus prin labirintul de mese. Ametit de plimbari prin magazine, prin lumini de neoane si preturi, epuizat si obosit d-abia astepti sa te asezi undeva.
Cam asta e atmosfera din centrul Bucurestiului.


7 comentarii:

Spunsieu spunea...

Pe mine forfota ma ameteste, dar imi place atmosfera stralucitoare din aceste zile.

Elly W. spunea...

Atmosfera potrivita de Sarbatorile de iarna :)

CARMEN spunea...

minunat ai descris atmosfera din oras! asa este peste tot si este MINUNAT! ador aceasta luna a cadourilor, a pregatirilor pentru Craciun.
Sarbatori fericite, cu sanatate si numai bucurii, Anca draga!

CARMEN spunea...

Sarbatori fericite cu sanatate si bucurii, cu masa înconjurata de cei dragi si încarcata cu bunatati! Craciun fericit! La multi ani!

Mirela spunea...

Sa ai un Craciun luminos, cu bucurii, iar cei dragi sa zambeasca alaturi, sa ai daruri multe si veselie in casa! Cu drag!

Fairytale spunea...

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa, multa sanatate!

Anonim spunea...

super descriere. Imi place sa ma imaginez prin locurile descrise de tine. Pentru ca mie imi place atmosfera Bucurestiului de sarbatori, cu oameni agitati, frematand de nerabdare. Pup. E.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info