Cum ar fi o consoarta in caminul conjugal?



Drept dota se ofereau fetelor cate o lenjerie pat, cuverturi si tot ce era necesar unei gospodarii. Daca vremurile s-au schimbat, tinerele casnice doresc sa isi surprinda in mod placut partenerii cu o lenjerie pat de calitate matasoasa, din bumbac satinat cu imprimeuri frumoase. Designerii recomanda o anumita cromatica pentru un ambient placut. Orice ne inconjoara ne marcheaza simturile, pana si cel estetic. Marile iubiri se consuma intr-un ritm alert, trepidant chiar si intr-un one night-stand. Ce parere aveti de one night stand? Adica vazut, placut, invins. Se inving instincte, care dupa aceea pot sa iti lase doar o amintire hilara, lasandu-ti trupul jugului unui basic instinct. E cu doua taisuri. O asemenea dragoste poate, in anumite evenimente ale vietii, sa te deprime, sa te dezguste. Intr-o familie, sub acoperisul unui camin, e mult mai mult de atat. Comuniunea dintre soti e toata simtirea vietii lor. Tot ce au facut. Visele lor impreunate, alaturate si binecuvantate cu copii. Nu asta e menirea noastra pe pamant? Sa fii sotie nu e o datorie taman usoara, dar ea ar trebui sa concretizeze si in lucrurile casnice, sa mentina armonia unei familii.
Camera conjugala are secretele ei. Sa descoperi in timp secretul armoniei nu inseamna decat sa iti dai seama pe cine ai alaturi. Bine, ca ar putea fi si ceva gen in filmul déjà celebru "In pat cu dusmanul",  dar sa fim feriti de asa nenorociri, cu toate ca viata bate filmul.
In sarcina femeii sau chiar a tinerelor e necesar sa creeze un ambient in camin, cromatica si designul eficient. Lenjeria de pat sa se potriveasca cu perdelele, perdelele sa fie in concordanta cu cromatica covorului. Bucataria cu toate la locul lor si nemaispunand de baie.
Ce am mai vazut in filmele americane? Ca multi parteneri isi surprind placut partenerii cu un mic dejun adus la pat. Nu stiu ce reteta de fericire este sau ce dovada de iubire ar fi. Dar, filmul e film. Poate fi si un model totodata pentru generatii de tineri.
Odihna pentru oameni e un lucru esential si sa iti creezi un ambient pentru un stil de viata decent inseamna sa iti faci si un loc in care visele sa iti fie frumoase atat atat cele adevarate cat si cele care ne fura mintea.

Un comentariu:

Fairytale spunea...

Cand esti liber o noapte asa oarba merge, insa cand ai o familie, orice aventura te poate costa dur. E important sa te simti bine in pat incepand de la lenjerie, ambient, pana la persoana cu care esti, iar daca esti singura, de ce sa nu te rasfeti cu lucruri care iti plac?

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info