Saturatie

Daca pana acum spuneam ca nu mai pot rabda gogomaniile altora cu privire la diferite situatii, scuzandu-i ca sunt doar toane sau frustrari, care ii macina inca de pe vremea cand erau pionieri, acum am ajuns la saturatie.
Realitatea e atat de izbitoare si, totusi, prin manipulare incearca sa ti se spele creierul ca si cum de fapt albul se face dintr-odata negura.
Romanii mint foarte mult. In principal, se minte cu televizorul :) Precum celebra zicala "Mintiti poporul cu televizorul"
Toti viseaza mii de euro sau, daca nu, sute de mii de euro. Din ce am mai invatat eu pe la niscaiva cursuri de resurse umane recrutarile se fac si pe recomandari din interiorul institutiilor. Dar, angajarile se fac pe "pile" sfruntate. Oameni care nu au ce cauta pe functiile pe care se instaleaza cu o aroganta extrema. De aici si implicatii majore in cazuri limita. Pe urma, cauta vinovatul si scoate-i ochiul. Toti sunt vinovati de un sistem, pana la urma, corupt. Oameni care isi cumpara credibilitatea cu peschesul. Ar trebui sa fie trasi la raspundere, nu tolomacii care viseaza functii, pentru ca pana la urma toti isi doresc un loc de munca, ci acei oameni care ii propun pe acestia. Acei oameni care pun aceste pile la locurile de munca pe care nu le merita sub nici o forma.
Atatea formalitati in caz de angajare cu CV-uri incarcate cu tot felul de abilitati, in cazul in care ei nu stiu de propria lor persoana.
Multi conform evaluarilor facute din pix pentru a lua "trepte" pentru salarii mai bune ai zice ca am avea de a face cu cine stie ce intelectuali. Si, cum ii vedem bine si pe micile ecrane numai dupa trasaturile si limbajul de pe meleagurile pline de glod si de carciumi afumate, isi etaleaza infumurarea si tupeul cu mult sictir de un trai indestulat de cocina.

3 comentarii:

adriana tirnoveanu spunea...

Perfect de acord cu tine, Anca! Şi chiar mă bucur că găsesc astfel de rânduri scrise. Ne furăm singuri căciula şi apoi ne mirăm. Trist. Tare trist. Saturatie ...e un cuvânt...perfect pentru perioada asta.

Elly W. spunea...

Anca, sunt in situatia de a cauta un loc de munca si crede-ma, e extrem de greu. Si se procedeaza cam asa cum spui... din pacate. Te imbratisez!

coco spunea...

principiul functioneaza chiar mai bine ca inainte!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info