Idei de cumparaturiToate bune si frumoase daca ai un loc de munca stabil, in ziua de azi. Dar, ce te faci? Daca mai ai si o familie cu vreo doi copii?
Trecuti de adolescenta, tinerii doresc sa epateze, sa se imbrace si sa incalte, astfel incat sa iasa in evidenta. Si e si normal, pana la urma.
Anumite lucruri nu le mai poti purta cu aceeasi nonsalanta odata cu varsta. Nu, ca ar fi un impediment, dar conjuncturile te pun in situatii in care vei fi nevoit sa imbraci cu totul altceva decat iti e stilul.
Stand la taclale cu prietena mea care se afla in cazul de mai sus imi tot spunea cu ingrijorare de copiii care sunt acum deja mari si au bineinteles mai multe nevoi, si ca si-au facut praf incaltarile de sport. Asa, a auzit de adidasi ieftini nike care cu siguranta i-ar placea baiatului. 
Plecarea in cantonament se apropie. I-a comunicat mamei lui ca pana pleaca deja isi doreste sa ii achizitioneze, fiind la un pret bun.
Fiind pus totul la dispozitie nu are decat sa spuna numarul si sa isi aleaga modelul care ii place.
Mai tineti minte cum exclamam cand auzeam de lucruri de firma? 
Asa de mult ma bucura ca am trait sa vad ca se poate intampla asta in zilele noastre… Chiar si altora.
Si eu trag un ochi curios la lucrurile, care in urma cu douazeci de ani si ceva erau lucruri prohibite. Nici macar nu iti permiteai sa visezi, daramite sa se mai si intample. Acum e o realitate ca aceste lucruri ne inconjoara, sunt palpabile, sunt adevarate, sunt de firma!
Au venit multe incurajari din partea noastra sa aplice la cumpararea acestora. 
Fiecare isi face un buget de familie, incearca sa mai afle si alte opinii cu gandul ca poate mai afla ceva noutati sau oferte.
Printre altele, prietena mi-a spus ca el are si rezultate sportive foarte bune, cu atat mai mult are nevoie de ceva pe masura. 
Ideea de a face performanta sa leaga implicit de ideea de a fi si de a avea la o limita superioara.


7 comentarii:

CARMEN spunea...

se spune : copii mici, griji mici, copii mari, griji mari :) Exact asa este în viata reala! Ale mele fete sunt studente, mai castiga si ele câte un banut la sfârsit de saptamâna si în vacante, cand lucreaza vânzatoare la un magazin - dar noi parintii, suntem cei care înca le întretinem.
Nu e deloc ieftin sa cresti mare un copil :)) Si... meseria de mama este pe viata, nu exista limita de pensionare :))
Un weekend minunat iti doresc, Anca draga!

Fairytale spunea...

Exista atatea idei de cumparaturi ieftine, chiar ieri am vazut un site cu parfumuri cica originale, dar la preturi derizorii. Eu zic ca ce e bun, e si scump, multe sunt produse contrafacute, deci atentie!

Cristi spunea...

Daca ai vreo 2 copii si nu furi deloc, e cam nasol. Cu munca cinstita mori de foame in Romania. :))))

Anca spunea...

Carmen - ai reusit sa le induci valoarea muncii.
In perioade grele si somaj ridicat e mai greu sa te descurci

Anca spunea...

Fairy - depinde de site

Anca spunea...

Cristi - cat adevar...
piata se muleaza sau vine si intampinarea acestor impedimente

Elly W. spunea...

Ma pricep oarecum la asa ceva si pot sa spun ca nu-s chiar ieftini deoarece pielea este ecologica, din pacate si nu tine cine stie ce.
Cine are doi copii...vai de steaua lui in Romania... :(

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info