Dragostea pomilor infloriti

Pomii infloriti cu ornamente dantelate ale florilor albe ce isi ridica bratele crengilor catre inaltul cerului sunt precum o imbratisare, pe care nu demult ne-am impartasit-o. 
Privesc si visez.
Este iluzia aceea ca poti spera la o lume plina de iubire si pace, atunci cand in impreajma iti simt prezenta. Razele soarelui, care invaluie bratele puternice in fata nevointelor furtunii unei primaveri mult prea pripite, ma oblojesc. Este regasirea.
Sufletele care tanjesc dupa iubirea, ce nu este din cea adevarata, sunt secatuite si tanjesc cu mult mai mult decat e posibil, si e doar o iluzie, pana la urma. Tocmai pentru a umple goluri, ce demult au fost ignorate sau nebanuite.
Chiar de e tardiv sa iti spun ca altei persoane ii erau dedicate acele sentimente, tot nu m-ai fi crezut. Pentru ca egoismul omului de a fi in centrul atentiei si a lua totul, e din fire. Si... pana la urma am zis sa trec si peste asta.
Viata a facut de mai multe ori ca drumurile noastre sa se intersecteze, dar tot ea - viata - a facut ca sensurile sa se rasfire precum bratele crengilor inflorite.

5 comentarii:

Minnie Max spunea...

Nu fi trista draga mea, vorba lui Dan Spataru...
"Drumurile noastre poate, se vor întalnii odata..."
E primavara fii încrezatoare!
Un zambet si-o floare, o raza de soare.... :))

Anca spunea...

pa-ra-ram, pa-ra-ram, pa-ra-ram, pam-pam
drumurile si iubireaaa...
.... fericirea
:))

coco spunea...

toate au un rost, il vei afla...

Anca spunea...

Coco - asa e rostul e rost si soarta-i soarta
Adevarul e ca tot revine... :) ca sa fuga din nou :))

Fairytale spunea...

Oricat am crede ca ne faurim singuri destinul, unele lucruri se intampla pentru ca asa vrea cel de Sus.Nu uita viata merge inainte.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info