Carucioare de copii modularePentru familiile care asteapta sa vina ‘barza’ le-as recomanda fiindu-le de ajutor, doar cu sfaturi sa incerce a cauta oferte atractive pentru primirea micutilor in lume cu lucruri cat mai confortabile si necesare.

Printre accesoriile cele mai importante sunt lenjeriile si hainutele, dar mai ales carucioarele.

Asa am dat peste un site unde am gasit carucioare copii frumos prezentate, fiabile si confortabile pentru orice situatii.

Acestea sunt la oferte atactive.

Uitandu-ma la modele am vazut tipuri de carucioare: 
- 2 in 1 transformabil din model pentru nou nascuti in model sport. Acesta putand sa fie transformat in modelul pentru nou nascuti fara a fi nevoie de un landou separat. Poate fi folosit de la 0 ani si are un spatar reglabil, dar si protectie pentru picioare. De asemenea, are si un sistem de balansare, un lucru interesant pentru acest accesoriu. Are o reducere considerabila.

- Modelul 3 in 1 are un sistem de utilizare variat avand landou si un cosulet special pentru transportul in automobile. Este prevazut cu o bara de protectie, manere ergonomice si un sistem de pliere tip umbrela ori in cazurile ce impun si o copertina detasabila.

- Un alt model de carucior 2 in 1 numit si Coccolle are multe functii si este  la un pret redus, ca de altfel la toate modelele expuse.

Acesta are urmatoarele componente: maner reversibil si reglabil, copertina detasabila, un cos de cumparaturi spatios, foarte bun pentru mamele ce nu au un ajutor in gospodarie, are un sistem de pliere care economiseste spatiul, sistem de franare facil aflat pe manerul caruciorului, un spatar reglabil in trei pozitii, husa de protectie impotriva frigului si multe alte aspecte ce sunt prezentate si e de dorit sa le vizualizati pe fiecare in parte pentru a va crea o parere si sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Acesta se poate folosi pentru copii de la 0 la 36 de luni.

- Modelul Caruciorului X Rides are in componenta calitate de a fi modula si convertibil in sport, cos pentru cumparaturi si husa de ploaie. De asemenea are prevazut si cosuletul pentru transportul auto si are prevazuta si o husa antivant.

   Multe dintre ele sunt pe diferite culori putand astfel alege o varianta care va place sau care credeti ca s-ar potrivi ca model pentru copilul dumneavoastra.

4 comentarii:

coco spunea...

nici sa nu au de carucioare, ma lupt cu unul zilnic :)))

Anca spunea...

coco - mersi, mersi m-am amuzat tare.
Dar trebuie sa recunosti ca esti tare mandra :)

Anonim spunea...

hahaha.... adevarate limuzine. Pentru viitorii clienti de carucioare, uitati-va bine la roti. Cele mai importante! sa fie suficient de mari, dar nu foarte mari, sa fie mobile, dar cu sistem de franare bun. Asa poti sa cari bebeul peste tot, pe plaja, la munte, la tara sau pe hartoapele de pe trotuare. :)

Anca spunea...

da, copilasii au in ziua de azi un confort deosebit ... hi, hi

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info