Relatiile de cuplu si examenele de viata

Anumite cupluri formeaza in timp un fel de relatie tip paravan. Ma refer la persoanele care isi tin partenerul in stand-by si in secret din diverse motive.
Suntem patiti toti, mai mult sau mai putin. 
Unii care au pe 'cineva' pe care il tin in umbra, consider ca isi tin relatia departe pentru motivul ca ... doar-doar vor gasi ceva pe masura statutului lor sau de ce sa nu fim sinceri ca asteapta pe acea/acel posibila salvare. Asteapta pe cineva cu bani, ca si cum cineva s-ar baga sa iti rezolve problemele tie problemele cu bancile sau cu pensia alimentara.
Din nefericire, mai sunt unele persoane care o comit. O fac crezand in iubire si in schimbarea persoanei cu care li s-a intersectat destinul. E posibil sa gandesti si asa la un moment dat cand intri in relatie cu  asa bunavointa, incat nu te astepti sa ti se dea in moalele capului si sa ramai cu ochii in... nu... nuuu in soare, ci cu ochii umflati si totodata si falit(a).
Dar, vremurile si viata nu sunt tocmai cinstite. Doamne fereste.
Asta e, daca ai patit-o, e cazul sa o iei de la inceput. E cazul, sa crezi ca ai terminat bacalaureatul, dar totusi ai o alta varsta. 
In cazul femeilor care sunt mereu amanate au un dezavantaj al varstei, care isi pune amprenta asupra organismului. Si, aici nu ma refer doar ca design si de  ce sa nu spunem lucrurilor pe nume ca nu mai pot fi datatoare de viata.
Morde necaz pe unele femei care se imbata cu apa rece si apar ca luptatoare pentru frumusetea eterna si ca pot face copiii la varste inaintate, asa cum au mai vazut pe la televizor (dar nu au prea vazut in jurul lor :D ) si cum le zic "apropiatii": 'Ce e pus de o parte, e pus si pentru tine' Dar ... poate acel "ceva" nu e "nimic". 
Inteleg, pana la urma, cu compasiune acest comportament, dar mi se pare tot ca aceste persoane sunt la varsta bacalaureatului si ca ar mai trebui sa il dea o data.
Totodata si barbatii sunt deseori pusi la zid. "Si barbatii plang cateodata" cum bine zice un cantec. Aici, ma face sa cred ca si ei isi doreau luna de pe cer. 
Gata cu vorbaraia si cu lectiile de viata ... vine o noua zi, alt examen... si uite asa suntem ca la scoala :)


 

 
 

4 comentarii:

Minnie Max spunea...

Noi cred ca suntem la titlu de "doctorandum" dupa 36 de ani! Sau nu? Mai avem de învatat? :))

Anca spunea...

:))
am intrat deja in domeniul cercetarii stiintifice...=))

Anonim spunea...

hahaha.... stii, viata e ce se intampla cat tu esti ocupat sa faci ale planuri! Un citat celebru :) Aia e viata, fiecare dimineata in care te trezesti langa un anume cineva, fiecare zi in care astepti un telefon cu stomacul ghem, si fiecare petrecere de Craciun cu familia si cu el/ea. Daca este acel EL pe cal alb, daca este acea EA cosanzeana... well... e cazul sa ne intrebam repede, ca altfel ratam ce e mai frumos.

Anca spunea...

pfuu, cine stie?!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info