Ce idee de schimbare de look aveti?

Pentru ca trece primavara cu pasi repezi asa si moda cu stilurile ei se adapteaza tendintelor in materie de styling.
O schimbare de look e binevenita mai ales daca apelezi la profesionisti. Tot la moda e sa cauti locatiile pe net ori intreaga oferta de care dispun saloanele. Sunt mult mai elocvente descrierile acompaniate de imagini.
Macar o data si tot ar merita sa calci pragul unui coafor din centru. Asa, am zis sa trag o raita prin oras si cu aceasta ocazie am dat peste un salon de coafura din zona unirii.
Tot asa, dai peste promotii fara adaosuri precum si reduceri de pana la 30% in cazul in care te programezi din timp pe site. De altfel, am gasit o oferta extraordinara de 50% reducere din pretul unui vopsit plus un cadou. E interesant. 
Mai ales ca este un salon cu o traditie, studioul de care va spun fiind deschis pentru prima oara tot intr-o zona centrala. Este unul de top dar, care reuseste sa isi extinda afacerile venind in intampinarea clientelor care isi doresc profesionalism.
Cunoastem cu totii ce inseamna imaginea, nefiind persoane publice. O schimbare de look, o anumita coafura te schimba total.
Imi place sectiunea de pe site in care poti pune intrebari, pertinente bineinteles, iar echipa iti va raspunde la nevoile cu care te confrunti. Poate este un raspuns mult mai la obiect, decat ne-ar putea sfatui o buna prietena. Din complezenta ti-ar putea spune ca iti sta foarte bine saten cand foarte bine ai putea fi si blonda. Mai bine intreaba specialistul.
De asemenea, mi se pare tentanta ideea unui abonament. Astfel incat clientele care au locurile de munca in zona salonului ar putea economisi timp si astfel va fi mult mai avantajos si de-o parte si de cealalta, incat iti profesionistii iti vor cunoaste dorintele, nevoile si tipologia de client. Asa vei putea fi la moda sau vei avea parte á la longue de sedinte care te vor face sa te simti mult mai puternica si mai increzatoare.
Nu e demult un secret faptul ca a arata mai bine poti castiga prin imagine mult mai mult decat te-ai astepta.  

Pentru o imagine impecabila sau pentru o alegere de schimbare de look care sa vi se potriveasca nu ezitati sa alegeti salon coafura unirii

Un comentariu:

Diana spunea...

Singura schimbare la care ma gandesc este sa schimb culoarea parului, dar nu stiu ce sa aleg - de-a lungul timpului am incercat cam toate culorile in cam toate nuantele... De tuns nu poate fi vorba, iar la coafor nu prea ma primesc coafezele pentru ca le ia mult timp cu parul lung, timp in care ar putea rezolva vreo trei cliente cu parul scurt. In plus, parul meu are fir subtire si nu sta coafat pe termen mediu, macar, decat daca pun un kil de gel sau un tub de fixativ - si sa fac asta zilnic - pentru ca trebuie sa-mi spal parul in fiecare seara daca-l tratez astfel - n-am nici timp si nici rabdare. De aceea, ma gandesc doar la culoare - si il vopsesc singura. :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info