"Respira adanc" - Un proiect pentru mediul inconjurator

Asociatia Green Revolution impreuna cu Fundatia Carl von Linde au lansat miercuri, pe 21 mai, proiectul "Respira adanc" - un program de educare si constientizare a importantei calitatii aerului.
Proiectul se va desfasura pe perioada 21 mai - 30 septembrie si doreste sa atraga atentia publicului si a autoritatilor locale pentru un aer curat in zonele urbane.
Acesta va fi reprezentat prin constructii mobile, formate din domuri transparente amplasate la intersectia Bd. Magheru cu strada Anastasie Simu. 
Este o constructie antagonica, in primul dom fiind reprezentata o lume ideala, plina de vegetatie, ce denota un trai in comuniune cu natura, iar in cel de-al doilea dom se reflecta o lume sumbra a unui viitor in care omul incearca sa reconstruiasca o lume distrusa.
Proiectul "Respira adanc" va aduna la mese rotunde factori de decizie din administratia centrala si locala pentru a identifica solutii pentru protectia calitatii aerului.
Mesajul cheie este ca "Nu ne permitem luxul de a nu respira! Trebuie sa avem grija de aerul nostru"


sursa: www.comunicatedepresa.ro

3 comentarii:

pandhora spunea...

vom intelege acest adevar cand vom vrea sa tragem aer in piept si nu vom avea ce...

Minnie Max spunea...

Ce bine e ca locuiesc la tara! :)))
weekend fain!

Diana spunea...

Pe langa multele programe care exista ma gandesc ca unul in plus n-are ce sa strice. :)
Partea mai rea este ca degeaba constientizeaza cetatenii daca vointa politica nu exista... Aici ma refer la cel mai banal fapt: nici pana azi nu prea exista gropi de gunoi ecologice; si ce fac atunci? Dau foc la gunoaie... apoi zic ca a fost "accidental"; se intampla si accidental, dar nu chiar asa des...
Weekend frumos iti doresc!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info