Cand simti nevoia de aer

Cand te gandesti ca vin si acele zile caniculare de vara in care ai manca numai inghetata si ai consuma numai racoritoare ce bine ar fi sa intri in magazine, sau cand vii acasa racoarea unor aparate aer conditionat sa te intampine.
Mi-as lua o revista si m-as intinde pe canapea cu o muzica in surdina. As invita si prietenii precum in vremurile bune. Prietenii la nevoie se cunosc. Uneori ai nevoie si de o gura de aer respirabil.
Mi se pare haios ca atunci cand primesti o invitatie de la cineva stai si te gandesti, daca are aer conditionat sau chiar iti vine sa pui o intrebare directa in aceasta privinta.
Ce e de luat in seama la achizitionarea aparatului de aer conditionat sunt urmatoarele conditii :
Prima conditie ar fi spatiul (in cazul in care avem ca suprafata o singura camera, de asemenea, necesita un singur asemenea aparat.
In cazul in care incaperea e mare atunci este necesar un aparat cu o capacitate mai mare.
Clasa energetica (clasa cea mai economica este clasa A)
Nivelul zgomotului, bineinteles ca unul de nivel cat mai jos, atat in interior cat si in exterior.
Functiile - pe langa racire mai poate avea si alte caracteristici precum functiile de incalzire, dezumidificare si de ventilatie.
O recomandare pe care am primit-o este un aparat de aer conditionat daikin.
Am fost prin centru capitalei, terase si forfota  mare in fundal. Uneori, n-a tinut vremea cu noi si ne-a bagat in sala acoperita. Imi plac terasele care au acele pulverizatoare de apa care iti dau senzatia ca te racoresc.
Inauntru era necesar un aparat de aer conditionat, mirosul tutunului ars cu indarjire de viciosi si caldura bucatariilor faceau un aer irespirabil. Chiar si in asteptarea autobuzelor din capitala calatorii nerabdatori, in statii, se intreaba in sinea lor daca autobuzul pe care il asteapta este prevazut cu 'aer'.
De aceea, foarte multi au optat pentru achizitionarea si instalarea aparatelor de gen, in propriile locuinte, pentru confort, pentru o dispozitie mai buna si chiar pentru un somn linistitor.
Sunt vestite verile caniculare din ultimii ani si tocmai de aceea aerul conditionat e o sintagma tot mai actuala si uzitata.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info