Casele viitorului

Cand vine vorba sa iti cladesti o casa ai un plan. Planurile trebuie sa concorde si cu felul tau de a fi, bugetul care e musai sa fie unul pe masura eforturilor si mai ales sa ai si un alt plan de rezerva pentru a fi viabil pe mai tarziu. Anul acesta se anunta un nou val de achizitionare de pachete de credite pentru Prima Casa.
Daca m-as gandi la un imobil de locuit cu gradina, nefiind bloc sau vila, mi s-ar parea foarte avantajos un proiect pe structura de lemn. Case ecologice care se realizeaza si la noi.
In Canada si in multe alte parti se construiesc numai case din lemn care sunt fiabile si au un pret cu mult mai scazut decat oricare alta constructie sau achizitie de imobil. Si la noi au inceput sa aiba cautare astfel de proiecte, atat pentru faptul ca planul de executie este mult mai rapid, au o izolare fonica si termica superioare, rezistenta la cutremur – ceea ce ma incanta cel mai mult si cred ca pe oricine fiind o tara cu grad de seismicitate ridicat – cat si o durabilitate in timp.
Ce te-ar costa mai mult ar fi finisajele personalizate si transportul materialelor.
Multi au planul lor iar planurile care necesita mai putini bani si se pot realiza sunt doar planurile cele care au succes.
Am avut ocazia de a ma caza in asemenea case si sunt faine. Chiar si la munte.
Dau o nota rustica si au un anumit confort. 
Diferenta dintre ele a fost stilul proprietarului si al locatiei, cum ar fi la munte, de exemplu.
Locuintele de la bloc din beton pana acum erau cele mai sigure, dar cate blocuri mai sunt intr-o stare atat de buna din moment ce s-au realizat atatea modificari in apartamente?

Casa de vis si casele de viitor sunt cele mai inovatoare si in trend.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info