Interesul poarta fesul

Desi tot nu esti indeajuns de convins, noi oamenii parca suntem facuti sa ne atasam de persoane sau grupuri dupa zonele de interes. Cu dragostea nu ne punem. Nici daca m-ai pica cu ceara tot n-am deslusit misterele, cu toate ca vad destul de multe persoane care nu au nici cele mai mici puncte de interes si cu toate acestea sunt impreuna. Contrastele se atrag, zic unii. Or sti, ce or sti. Intalnim tot mai des in tabloide rezultatele unor cercetari stiintifice si nu ai sorti de izbanda cu cercetatorii straini.
Cert e ca am intalnit indeajuns de multe persoane si cupluri care s-au format pe baza unor interese. Am observat ca unele persoane poseda anumite vicii destul de costisitoare care sunt in stare de orice pentru a-si le satisface intr-atat pana la a pretinde ca iubesc cu patima pana cand moartea ii va desparti. Si chiar ajung sa se convinga pe ei ca iubesc. Floricele si depese :) Totul pana cand se epuizeaza banutii partenerului. Atunci intervin motivele de incompatibilitate.
Nu e cazul sa dam exemple ce nu ar merge in relatie. Chestia e ca nu mai merge nimic. Orice e invers si ar putea sa fie altfel, altfel de cum face partenerul.
Multi se despart cu regrete, cu apasari si cu amintirea clipelor frumoase. Vorbesc de cei raniti. Multa amaraciune si energie consumata.
Un teatru total si distractie maxima care condimenteaza relatiile. Cine are tarie merge mai departe. Ce? N-ai inteles? Gata. Nu mai merge! 
Observi ca trebuie sa iti lichidezi cardul ca banii nu mai sunt in cont. De ce ai mai plati si administrarea contului?
Te uiti pe facebook la profilul lui. E fericit nevoie mare prin tari straine cu iubirea vietii lui asa cum tu ai fost candva. Bineinteles ca inca nu are serviciu. Dar promisiunea din partea ei, care lucreaza la multinationala si are o mostenire grozava, ii va gasi un loc caldut pe la vreo societate comerciala cu care colaboreaza dansa.
Trebuie doar sa stii ca 'Aia-i alta treaba. Ce a fost, a fost'.Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info