situatii de la job

Pe premisa zicalei "ce ti-e nu iti place, altuia nu face" gandesti ca asa e corect sa procedezi. Dar cine iti garanteaza ca toata lumea gandeste si procedeaza la fel?
Ati observat acei 'instigatori' de la job care te indeamna sa semnezi petitii impotriva conducerii? Ca se doreste a se face nu stiu ce schimbari, sindicate, tot felul de minuni de te trezesti pe lista neagra si taman cei care erau atat de indarjiti si cu 'dreptatea' si 'istetimea' in mana, taman ei nu sunt pe acea lista din varii motive, bine stiute de ei si bine ticluite, astfel incat tu sa fii dat afara sau sa te trezesti dand cu subsemnatul iar ei isi vad linistiti de treaba chiar fiind avansati in post.
Mai intotdeauna a fost asa si multi din cei care ma cunosc se intreaba cand ma voi invata minte. Poate atunci cand e prea tarziu... :)

Un comentariu:

CARMEN spunea...

Oribila situatie... intr-adevar, murdara societate, in care sa nu mai poti avea incredere in cel de langa tine! Libertatea opiniei si a cuvantului, ingradite prin altfel de metode... urat!
Pazeste-te bine, Anca draga! Numai bine!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info