Sarbatoarea evenimentelor de sezon

Hai ca vin sarbatorile si nu numai, dar si o multime de evenimente ce vor sfasia cerul in doua de la atatea focuri de artificii.
In ultimele dati, in urma unor meciuri agresive de fotbal care s-au lasat cu incaierari si cu petarde nu te-ar mira sa fie puse la dispozitie niste stroboscoape stadion.
Uralele s-au cam domolit in momentul in care s-a lasat cu o egalitate. Deci, in mare suporterii au fost impacati de un meci remiza.
Sa vedem cum vor sta lucrurile in urma alegerilor din aceasta perioada insa acesta este un alt aspect. Nu prea are cum sa iasa egalitate asa ca urmeaza turul doi. Pana atunci, evenimente locale cu mici si pastrama, must facut in fata clientilor, muzica pentru toate genurile.
Si, aici e un marketing cu chichite. Depinde si de aria geografica. Unii fac papricas, altii da-i cu sarmalute si cu zacusti care mai intra si in cartea recordurilor prin cantitatile gigant preparate de cei mai indemanatici bucatari.
Da-i si cu targuri de dulceturi si cu tot felul de cozonaci garnisiti cu nuca sau kurtos colaci.
As vrea sa vad totusi niste concerte. Vine si Halloweenul asa ca tot vom avea ce mai vedea prin capitala, orase si capitalele de judet luminate de ample focuri de artificii pentru a incheia seara distractiei.
Cat despre ce se mai intampla pe la TV nu prea sunt pusa la curent. De meciurile de fotbal sunt ‘informata’ de catre vecini care isi manifesta bucuria sau mania, astfel incat sigur imi dau seama cam cum ‘merge’ treaba pe teren. 
Stirile de la orele principale ale zilei sunt difuzate in momentele cand omul vine de la serviciu si tot asa tot netul ramane principala sursa de informare care ma mai avantajeaza.
Avem parte de o vreme frumoasa de toamna si tot asa imi doresc sa fie si iarna mai blanda cu feeria serilor brazilor impodobiti, lumanarele si focuri de artificii asteptandu-l cuminti pe Mos Craciun.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info