Creeaza-ti un job din propriile hobbyuri

Pentru ca unii dintre noi avem timp sau pentru ca altii au talent si isi poti desavarsi hobbyurile intr-un mic bussines putem avea la indemana o metoda eficienta de a ne pune in valoare talentul interior.
Daca nu faci ceva din pasiune, din determinare si din placere nu ies lucrurile nici bine si nici multumiti nu suntem. Putem realiza si crea lucruri, care nu ne-ar aduce mari sume de bani. Aici ma refer la unele dintre fete, doamne care isi pot crea bijuterii dupa propriul gust sau sa creeze modele standard.
Un  mod practic de a te descatusa de energiile negative, care ne bantuie atunci cand nu avem serviciu, cand stresul zilnic isi spune cuvantul asupra fiintei noastre.
Stiu de la o prietena de-a mea, care creaza multe obiecte hand-made si se adapteaza fiecarei situatii sau ocazie - gen martisor sau sezonul sarbatorilor de iarna, sezonul estival si si diverse evenimente.
Imi pare ca e mult mai multumita de sine, de ceea ce poate crea si ceea ce iese din mainile ei, plus faptul ca demonstreaza ca poate fi utila.
Ce-i drept are si ajutorul tutorialelor din mediul online.
Multi nu isi vand ponturile de unde pot achizitiona materiile prime la pret de producator. 
Bineinteles, ca a aparut si o concurenta intre cei care si-au creat deja un job din aceasta si au intrat pe o piata de nisa.
De aceea si mie mi se par interesante aceste ponturi. De exemplu, in cazul bijuteriilor sa aleg din diferite game cum ar fi margele pandora din sticla model turcoaz, rosu, din ceramica, pietre pretioase si semipretioase si cu accesoriile necesare ansamblarii. Totul ramane la latitudinea noastra si in gusturile si initiativa noastra de a crea modele preferate, purtand amprenta noastra.

Tot in mediul online ne putem face cunoscuti cu pasiunile noastre si nu se stie niciodata ce poate iesi sau chiar printre prieteni oferindu-le ceva ‘valoros’ facut special pentru ei.

Asa, iti poti crea din hobby, un job sau de ce nu, o afacere!

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info