Pregatirile si vizitele de sezon

In timpul nostru liber ne putem deconecta pe internet in domeniile noastre de interes si mai ales, se pare ca acesta este o sursa inepuizabila de informatii.
Acum in prag de sarbatori voi primi vizite si chiar cine ar fi putut lipsi decat micii colindatori, cat si pasionatii de jocuri online. Asa, ca nu voi avea incotro si trebuie sa caut si sa gasesc lucruri frumoase si utile, chiar educative. Faptul ca generatii intregi au copilarit cu Tom si Jerry ce poate fi mai frumos si atragator decat http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-disney.html ?
Magia Disney a cucerit generatii intregi cu lumi de povesti, foarte frumoase si de o anumita notorietate.
Printi si printese, Mickey Mouse si Donalds, Cheap si Dail, toate ne-au incantat copilaria iar noi la randul nostru suntem datori sa ducem traditia pe mai departe.
Copiii sunt invatati acum cu noile tehnologii, precum computerele personale, tablete si alte gadgeturi.
Noroc ca tehnica avansata aduce intr-un nou context si lucruri bune si utile.
Asa ca ii astept pe cei mici pe la mine si chiar ma voi stradui sa caut ceva interesant pentru ei.
Dulciurile vor fi si ele pregatite, dar nu le iau prea devreme, ca mai intai de toate voi fi eu tentata in a le da gata, pana una-alta.
Tot incerc sa ma pun eu intr-o situatia mai avantajoasa dar vezi ca ma iau la concurenta cu cei mici de incep eu sa ma distrez de nu le mai dau voie sa se uite pe net/

Nu stii niciodata cum te pui la mintea copiilor. Vad ca vreau sa fiu si eu pusa la curent cu toate noutatile in domeniu. Pana atunci va doresc pregatiri cu spor, dar si petrecere frumoasa de sarbatori.

2 comentarii:

coco spunea...

multumim de urari!

CARMEN spunea...

un start bun in luna decembrie, spor la treaba si pregatiri! Spiritul Craciunului sa te cuprinda treptat si sa petreci cele mai frumoase clipe, de sarbatori, anu acesta sa fie ca niciodata pâna acum! sanatate si numai bucurii!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info