Gheata spectaculoasa - gheata carbonica

Nu am stiut pana acum de gheata carbonica sau gheata uscata asta pana cand nu am auzit de la www.dry-ice.ro
Este 100% alimentara realizata in cele mai bune conditii pentru ca se foloseste dioxid de carbon cu cel mai inalt grad de puritate.
Auzisem pe vremea cand eram copil de fabrica de gheata si de acele calupuri mari pe care le descarcau in fata restaurantelor din niste camioane imense.
Exista multe tipuri de gheata:
  • gheata carbonica pentru nunta sau evenimente speciale;
  • gheata carbonica in bauturi;
  • gheata carbonica pentru transporturi medicale;
  • gheata carbonica in industria alimentara;
  • gheata carbonica pentru sablare (curatare);
Pe vremea cand eram copil am mers cu o matusa sa luam bere varsata si sa facem rost pe ‘sub mana’ de cate un calup pentru a pune la rece bauturile pe timp de vara. Rezista chiar si in beci.
Multe erau pe vremea noastra dar si tehnologia de acum confera multe posibilitati de preparare in mod calitativ a preparatelor.
Din gheata se pot realiza chiar si sculpturi dupa modelul celor din China sau a hotelului de gheata vestit de la noi. Au dat odata la stiri chiar si din Rusia astfel de creatii interesante, asa cum vara se fac din nisip. Pacat ca totul se naruie la o raza de soare sau o ploaie ceva mai calda.
Cand exista si rautate ii calci prietenului castelul de nisip in picioare sau ii strici ‘ghetusul’. Va mai aduceti aminte de copilarie?
Daca ne uitam la vremea de afara ne spunem ca nu am mai avea motive de a te gandi sa pui ceva la rece. Scurt si la obiectiv iti pui berile in zapada si ai terminat.
Cand e iarna ne gandim la vara si invers.
Cat mai citesti si cat te mai documentezi mai afli diverse chestii destul de interesante chiar si de evenimentele mondene.

Dincolo de scena se petrec multe cum ar fi cu gheata carbonica care a fost si este folosita in continuare pentru efecte speciale ( efectul de fum greu sau ceata) pe multe platouri de filmare, teatre si mai nou pe la petreceri si nunti. Inseamna multa munca. Dar mai interesante sunt picanteriile cine cu cine a dansat si cu ce s-a etalat la evenimentul respectiv.
Pentru idei de afaceri si pentru celelalte evenimente poti sa apelezi la diverse contacte pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti .
Pentru bauturi spectaculoase exista doar o atentionare: Nu inghititi granulele de gheata carbonica pentru ca sunt foarte reci. Din pahare se va consuma doar bautura, granulele de gheata carbonica vor disparea prin evaporare.

Un comentariu:

ella fairytale spunea...

Nu stiam prea multe despre gheata carbonica, foarte interesanta prezentarea ta.Pupici!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info