Luna iubirii plina de oferte tentante

Dragi prieteni, daca vreti sa va surprindeti iubitele/sotiile cu surprize inedite in luna dedicata iubirii puteti sa oferiti sugerand promotia de Valentine’s Day ce se va desfasura pe 1-12 februarie a achizitionarii 1+1 de lenjerii de pat si veti intra automat in concursul cu tragerea la sorti pentru castigarea unui pandant in forma de inima din aur de 14K.
Ce poate fi mai romantic decat un loc frumos si imbietor al spatiului iubirii? Materialele fine si pufoase, cromatica lor, toate acestea concurand la un spatiu real si totodata simbolic al intalnirilor nocturne.
Daca sunteti mult mai practici si doriti o gospodarie chivernisita puteti opta pentru pilote cu tot felul de modele, ca doar cine stie ce furtuna de zapada se mai isca chiar si in luna martisorului.
Deci am putea fi precauti. Cine stie? Chiar si in dragoste, poate.
Pe langa toate acestea luna iubirii vine si cu reduceri, aici bineinteles ca nu ne referim la intensitatea dragostei, ci la reduceri mari de preturi.
Ati observat ca multe oferte pentru luna de miere in diverse locatii prezinta in principal ambientul camerei si tot ce inseamna senzatia de relaxare?
Asta o poti face chiar in propriul camin. Poti sa cresti doza de dragoste asa cum bine spunea un citat de pe retelele de socializare. Daca vreti vi-l mai spun si eu:
”Un medic intelept a spus: ‘Cel mai mai bun medicament pentru oameni este iubirea’. Cineva l-a intrebat: ‘Si daca nu functioneaza? El a zambit si a raspuns: ‘Mariti doza’.
Asa ca dragi prieteni asa cum ne sugereaza si specialistii in psihoterapia de cuplu tot ce mai puteti sa faceti este in puterea voastra, in dorinta voastra de a va darui dragoste de a fi pentru celalalt, de a darui, de a va complimenta, de a va face cadouri pentru a tine suflul dragostei si ca rutina sa se mai risipeasca, mai ales daca nu aveti oportunitati prea mari de a evada prin cine stie ce insule exotice.
Insa confortul de zi cu zi, tabieturile si ambientul conteaza foarte mult.
Ati observat ca si un cuvant spus pe o anumita tonalitate poate incorda relatia?
Cat de mult conteaza chiar si aceste ‘nimicuri’ cum le spunem uneori.
Din pretuire fata de toti ceilalti, pentru cei care se iubesc si sunt impreuna, soti, prieteni, iubiti si in orice relatie se  vor afla va doresc o luna plina de iubire, cu tot ce va doriti si fiti si cu ochii pe oferte.

Good luck!

3 comentarii:

Adina FromMegwithLove spunea...

o sa ma uit si eu pe site, parca am ramas fara lenjerii.. :)
te pup!

Anca Vrinceanu spunea...

sunt bune oricand de achizitionat... si in orice situatie...

ella fairytale spunea...

O lenjerie nu strica niciodata la casa omului.Pupici!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info