O alta modalitate de a te prezenta

Buna dragi prieteni,
Au inceput deja sa se poarte cartile de vizita.
In ocaziile pe care le avem sa ne intalnim face to face cu cineva si vrem sa ne reprezentam mult mai bine, ce suntem si ce facem, ca doar asta e o intrebare la ordinea zilei "Ce faci? Cu ce te ocupi?" :) 
Asadar e bine de avut in geanta sau in portmoneu chiar si carti de vizita lux.
Acestea sunt frumos foliate si cu inscrisuri moderne precum acele carti de vizita cu Folio.
Din acestea am vazut la cei care lucreaza in special in domeniul marketingului, in grafica, actori, bloggeri sau alte joburi mai artistice.
Cele obisnuite cartonate merg in orice domeniu. Nelipsit e si logo-ul firmei.
Uneori ne gandim, e doar o hartie, un carton, insa acest carton ne reprezinta.
Dovedeste ca putem investi si in noi si ne respectam pe noi si ca nu facem rabat la imaginea noastra, cu atat mai putin in afaceri. Nu?
Bine, asta daca stai sa analizezi dupa simboluri.
Cam orice lucru de-al nostru ne reprezinta intr-un fel.
Noi am ales sortimentul respectiv, noua ne-a placut, deci intr-un fel reprezinta gusturile noastre, imaginea noastra interioara, a dorintelor in ceea ce ne priveste.
Ochiul critic din afara, al eventualilor, potentialilor clienti este foarte prevazator. Pentru ca a judeca e mult mai usor decat sa lasam de la noi, cum se spune in limbaj autohton.
Mai ales daca unele activitati sunt mentionate in online asta nu inseamna ca te stie toata lumea. Deci ar trebui sa te prezinti in mod real, fizic, cu ceva care te defineste, cu jobul, serviciul, date de contact.
Poate uneori nu ai intotdeauna posibilitatea conectarii la internet, deci e salvator sa gasesti datele de contact in geanta.
Vorba volens, scripta manent

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info