Aveti nevoie de justificari la intentii?

Cata nevoie de justificare aveti in anumite situatii?
De cand cu tot felul de ipoteze in ultima vreme din acestea psi ca 'de unde stii tu ca asta a vrut sa spuna?', 'dar de unde stii tu ce intentie a avut?' ,'poate doar ti se pare!' 'de ce iei partea negativa a lucrurilor?
Poate nu e in toate cazurile asa si poti ajunge sa judeci si chiar sa ti se para in functie si de cum te simti si iei situatiile intr-un astfel de mod, dar asta nu inseamna sa ne gasim mereu asemenea scuze.
Astfel de incurajari sau de ipoteze pe mine mai mult ma debusoleaza. 
Gandesc, 'mah esti atat de naiv si tu? Sau si tu faci misto? :))
Le as da unora, daca ar avea mai mult timp sa discutam pe marginea acestor teme, mai multe exemple.
Ma gandesc la unele simple.
Atunci cand ne uitam la Stan si Bran, pe langa subiectele care erau mai mult decat evidente si mai mult de atat erau mute, ca asa le spuneam filme mute, erau faze in care ne prapadeam de ras sau aveam o uimire la ce poate face neghiobia. Oricum transmiteau foarte multe stari. Unele momente erau chiar tragi-comice.
Filmele actuale cu Mr. Bean de asemenea sunt niste filme explicative prin umor si nu trebuie sa iti faca un rezumat scris pe negru si alb 'aveti grija nu faceti asa' sau aveti grija ca aici se face misto.
Voi aveti nevoie de mai multe explicatii vizavi de unele situatii? Adica, ma gandesc eu oamenii nu au un spirit critic interior?
Asa si in viata reala doar nu o sa iti spuna cineva ' bah, fac misto de tine' sau 'mah, am vrut sa spun ca esti un prost.'
Daca mi-ar mai spune si asta :)) ar fi chiar nasol.
Daca ti-ar mai explica si cineva intentiile inseamna ca esti chiar dus undeva cu pluta pe apele Dunarii, care nici alea nu te mai spala, conform zicalei. Nah, ca trebuie sa ma explic :) 
Spun asta pentru ca nu de multa vreme vad lume serioasa in toata firea care isi spune astfel de intrebari si chiar raspund cu tot felul de scuze. 
Adica sunt situatii in care lumea te acuza pe nedrept si chiar subliminal, ca te poate minte cu nonsalanta si chiar asta le sta in fire si nu ca de ce ar face asta, ca exista unii care vor sa te puna in situatii proaste, ca exista n si n motive pentru care lumea are de cand lumea toate starile firesti si betesugurile care stau in constructia omenirii. Toti suntem contaminati de acest lucru.
Totodata intr-adevar suntem o societate incercata cu multe ambitii si esecuri. 
O lume framantata si manipulata care nu stie ce sa mai creada.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info