Cate ceva despre hairstyling

Buna. Buna din nou :)
Ma voi adresa acum fetelor si nu numai, pentru ca vreau sa aduc in discutie cateva problematici in ceea ce priveste podoaba capilara si ingrijrea ei.
Sunt foarte multi pasi de facut si in special din ce am mai auzit de-a lungul generatiilor au fost diferite scoli care au perfectionat si au dus la nivel de arta coafurile si frizurile asezonate de culori care mai de care in voga.
Eu nu as vrea sa vorbesc din punct de vedere profesionist pentru ca nu am cum, dar avand la indemana tot ce exista pe piata in calitate de vopsea de par si oxidant putem alege varianta optima.
Cateodata mai remarc coafuri si frizuri si sunt unele pe care le apreciez iar pe altele mai putin si asta pentru ca ai face o comparatie cum ti s-ar potrivi si tie. De exemplu, te uiti la volumul de par, firul acestuia, cat este de degradat, cat de des il tunzi si care este modul lui de ‘trai’. 
Multi specialisti ar spune ca si alimentatia se regaseste in calitatea si vitalitatea firului de par, factorii nocivi, nu in ultimul rand factorii solari UVA/UVB care afecteaza vizibil parul.
O femeie intr-adevar se gandeste la foarte multe si isi face diverse probleme si pana la urma pe buna dreptate, pentru ca isi doreste sa arate senzational. Insa e bine sa ne si ponderam cand e cazul mai ales atunci cand nu esti chiar de senzatie si poti doar sa fii ok.
In primul rand pentru alegerea culorii unei nuante de par as alege: cum mi-a stat mai bine si ce m-a prins cel mai bine vreodata (bruneta, roscata, respectiv blond).
Cum m-am simtit: Admirata, m-am simtit mult mai bine, am simtit ca sunt eu insami?! Pentru ca o culoare care e doar la moda e sezoniera si ar trebui sa fii o persoana foarte chic sa treci peste criticile prietenilor sau propriilor tale frustrari. Deci eu nu as merge pe o nuanta mult mai indrazneata decat mi-as permite.
Ce sa mai, o adevarata filosofie si alegeri greu de facut. Asta, pentru ca tu sa arati bine si cochet.
Pentru ca totusi inseamna ceva sa alegi o vopsea Londa Professional si sa vezi ca odata ce ai intrebuintat-o vei avea o culoare uniforma, un par stralucitor si mai putin afectat.
Pentru un par matur e mult mai indicat sa folosesti o vopsea permanenta.
Voi credeti ca o culoare sau nuanta anume este influentata de forma fetei?
Eu cred ca da. Pentru ca as lua-o asa, logic sa zic, ca vei avea o tunsoare care te avantajeaza si pe urma inseamna sa vii cu o culoare care iti va accentua anumite forme ale fetei, ochii, buzele, nasul samd.
V-am spus eu ca nu e usor sa faci anumite alegeri la intamplare?
Totul e cu skepsis.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info