Consultanta si audit pentru firma ta

Alinierea la normele si legislatia europene sunt la ordinea de zi pe masa celor alesi.
Intr-o lume care se transforma, normele si legile trebuie aplicate pentru o buna randuiala sociala. 
Pentru multi intreprinzatori, companii private si nu numai e necesar sa respecte anumite acte normative si sa fie pusi la curent cu acestea in momentul in care doresc sa intreprinda ceva. Avizele sunt o prima faza in orice actiune a unui proiect. Pentru a facilita si urgenta unele din acestea exista firme specializate care ofera audit, precum audit de mediu, de exemplu.
Pentru ca un proiect mai amplu se desfasoara pe ani de zile e necesar ca pe langa multe altele care intra in calcul sa fie ideea aceea geniala in care toate sa mearga ca pe roate. Sa fii fara de cusur.
Nu e deloc confortabil sa vezi ca dupa cativa ani de zile de functionare sa iti inchida fabrica pe motiv ca ai resurse de poluare iar tu nici nu ai luat in calcul acest lucru sau daca l-ai luat si ai omis zicand ca merge si asa, acum ne dam seama cu totii ca nu se mai tolereaza iar legile se aplica.
De aceea, auditul de mediu este un studiu specific ce consta intr-o evaluare sistematica, documentata si periodica a masurii in care organizatia, infrastructura si echipamentele de mediu raspund cerintele de asigurare a securitatii mediului.
Problematica la ordinea de zi este cea a taierii masive de copaci si de aceea sunt necesare avize, consultanta sau audit in cazul construirii, amplasarii de cladiri sau hale.
Multe din solutiile oferite de un audit de mediu va sunt de folos in situatii de gen:

Audituri pentru privatizare si concesionare

Audituri privind poluarile istorice ale amplasamentelor

Audituri privind obligatii si responsabilitati de mediu

Audituri privind calitatea unuia sau mai multor factori de 

mediu (aer, apa, sol etc.

Audituri pentru management

Audituri pentru obtinerea de credite

Audituri pentru banci de investitii si societati de asigurare

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info