Cand vine timpul sa va intalniti

Dragul de el aparea de fiecare data la patru ace gata-gata sa incante pe orice fiinta al sexului slab sa ii cada in mreje.
Se facea sa fie foarte admirat de aceea cand il vedeai si poate stiai ca ar fi al tau nu ti-l mai doreai asa mult. De multe, ori iti spui ca ti l-ai fi dorit numai in vis decat sa te sacaie cu planurile lui de bussiness si cat de important este in firma sa.
I-ai fi asezat frumos reverul linistindu-l ca are sa respire.
Cand te uiti la ceas totusi astepti intalnirea care parca nu mai are loc odata. Stii ca trebuie sa va intalniti si fiecare se pregateste. Intr-o astfel de relatie simti ca esti in tandem si cam care e ritmul fiecaruia, chiar pe ce parte a drumului o ia.
Atunci cand te intalnesti inima bate mai repede decat ritmurile secundarului. Simti ca va izbucni din piept.
Il iei de mana iar bratara ta se loveste de ceasul lui de firma. Ceasul care ii place atat de mult si straluceste de departe. Este putin iesit in afara sacoului. Ceasul pe care il poarta cu siguranta de la firma BestWatch.
Totul are un timp si este pretios. Pastreaza clipele asa cum sunt si treci precum minutarul prin cadranul vietii fara sa iti pese ca ai fi avut altceva de facut, de iubit sau de sperat.
Chiar daca unii spun ca mor la 25 de ani dar sunt ingropati abia dupa 75 tie sa iti para bine ca mergi inainte in timp.
Un timp pentru noi toti, ca e o clipa ca sunt 25 de ani. Ceasul iti arata orele, minutele si secundele.
Poti fi si sub apa pentru ca unele dintre cele mai bune sunt antiwater si sa inoti in voie.
Cine nu si-ar dori ? Pretuieste fiecare clipa iar la nevoie unele sunt antisoc asa ca amortizeaza orice clipa de nefericire. Totul numai de la BestWatch.

Fii in action si la timp la intalniri. Acum poate fi clipa. Acum poate a sosit ceasul tau!


Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info