Persoanele pe care nu le mai recunoastem

Ochii care nu se văd se uită însă putem spune chiar că nu se mai recunosc.
Poate vi s-a întâmplat şi nu e regulă să vreţi să vă auziţi foştii colegi, amici sau prieteni dar nu a fost momentul potrivit să îi sunaţi. Mai ales că doreaţi doar să îi vedeţi sau să ieşiţi pur şi simplu la o plimbare însă pe ei îi găsiţi în alte ipostaze sau alte stări.
Se întâmplă tuturor. E greu când încerci să reiei legătura după perioade îndelungi de tăcere.
Fiecare are un timp, un ritm sau o soartă. Ne putem găsi în situaţii cumplite de viaţă sau chiar hazardul să ne surâdă cu cine ştie ce viaţă.
Atunci când vrem să ne vedem constatăm că avem alte preferinţe unul vrea să ia masa la restaurant celălalt sp nu se afle deloc în dispoziţia necesară şi să îşi dorească pur şi simplu o plimbare în parc care să îl relaxeze iar nouă să nu ne convină deloc considerând această ieşire cu totul plictisitoare. Ce mai, sa îţi mai spui şi în gând că oare ce îi veni şi ăluia să iasă pe o aşa vreme caniculară în parc sau cine ştie pe unde?
Dacă ar fi fost o legătură constantă şi ai mai fi pus la curent cu viaţa celorlalţi nu ai face asemenea invitaţii şi nu ai mai fi gafat atât pentru tine cât şi pentru celălalt. Pentru că până la urmă şi pentru tine e o energie consumată. Pare că ţi-a tăiat tot elanul cu care ai fi vrut să-ţi începi ziua.
Iţi dai seama că spiritul găştii a dispărut demult, că persoana de lângă tine nu mai e omul cu care ai împărţit atâtea. Şi totuşi nu e mult până să îţi dai seama că ea nu mai e cum o ştiai chiar anul trecut.
Cu toate reţelele de socializare şi cu toată tehnica tot nu e de ajuns să cunoşti persoanele care ti-au fost tovarăşi, amici sau colegi.
Sunt ambiguităţi în care ne pun situaţiile de viaţă şi chiar de aici mai tragem concluzii care ne fac să mai ne cunoaltem şi pe noi înşine.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info