Sisteme de ridicare sarcini

Urmarind emisiunile tehnice din grila tv am devenit pasionata de felul in care sunt folosite anumite echipamente pentru a ridica si construi ceea ce noi vedem, ne bucuram si folosim si anume de cladirile inalte, de constructiile gigant sau anumite sisteme care ne fac viata cotidiana mult mai usoara.
Apreciez foarte mult munca titanica pe care o duc oamenii acestia si totul tine de echipa si nu in ultimul rand de seful de echipa.
Masiniile si masinariile trebuie utilizate cu multa responsabilitate. Un efort fizic pe masura muncitorilor.
Asa am vazut si pe elcar.ro cum au chingi de ridicare si ancorare, trolii si winchuri. Aici am vazut echipamente de ridicat si ancorat sarcini totodata si cabluri de tractiune. Ai nevoie de masuratori si profesionisti care sa iti calculeze greutatea astfel incat acestea sa suporte sarcina corespunzatoare. Totul se face cu cap si la virgula.
Nu isi permite nimeni greseli fatale intr-o munca de santier.
Ce se mai gaseste pe Elcar care are o experienta in domeniu de peste 20 de ani sunt tot felul de alte accesorii si ancorare si ridicare, franghii, funii si parame, dispozitive si benzi de legat.
Sa speram ca anii care vor veni vor fi mai multe proiecte in care sa implice noi locuri de munca, banii care vin pe proiecte cofinantate sa fie utilizati cum trebuie si sa nu intre banii in buzunarele rauvoitorilor care au dus tara de rapa.
Este un ciclu in care daca exista cerere exista si oferta, asadar pe acest principiu in care un mediu de afaceri sanatos s-ar pune pe picioare n-ar mai fi nevoiti oamenii sa fuga peste hotare si sa alerge de nebuni prin lume.

elcar.ro

Societatea EL CAR infiintata in 1991, situata la intrarea in municipiu Bistrita, si-a gasit piata de desfacere interna si externa 
Produsele comercializate de EL-CAR SRL sunt in conformitate cu cerintele standardelor nationale si internationale, societatea avand implementat si certificat un Sistem de Management al Calitatii cu organismul de certificare SRAC in 2004.n Austria si Germania si este reprezentant oficial a Wire Co, Casar, Oliveira.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info