Despartirile pe facebook

Anii trecuti era o moda sa iti anunti partenerul indirect sau mai mult am putea spune direct, chiar in public, cum ca esti intr-o alta relatie mentionand la statusul de pe wall.
Toata lumea dadea check pe furis si vedea si se minuna ca doar asta seara stateau la masa. Si ei ca sa vezi ca nu stii niciodata la despartire cu cine te intalnesti pe drum.
Acum am vazut ca se poarta si alte șicane gen statusuri despre onestitate si dragoste franta pana la jigniri la cat de prost esti si ce ai pierdut, punandu-ti inteligenta la indoiala si onoarea la zid.
Acum depinde de fiecare cum isi manageriaza imaginea. 
Presupun ca, daca situatia persista, ar trebui sa iei o atitudine, doar daca nu cumva te-ar avea cu ceva la mana, ca iubire nu cred.
Sunt si oameni in etate care procedeaza asa.
Avand ocazia sa invart si eu paginile astea de atatea ori ma amuz si ma intristez totodata cum sigur spunem toti, 'hai ma nici chiar asa' cand mai vedem cate o chestie chiar iesita din comun.
Cum nu e bine sa razi de raul altuia pentru ca ti se va intoarce nu putem spune ca nu esti destul de expus in aceste retele publice si ti se poate intampla oricand.
Ce-i drept ca se mai intelege si gresit prin acest mod de comunicare dar cat de gresit sa intelegi cand chiar isi bate joc de tine fățiș

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info