Jocurile copilariei

Desi sunt foarte multe jocuri pentru copii disney junior ati ramane surprinsi ca si adultii butoneaza cu mare patos pe jocurile online si trebuie sa ma credeti pe cuvant fiindca i-am vazut.
Unor prieteni le-am impartasit sursa site-ului pentru copilul lor fiindca este educativ iar cele Disney raman forever.
Daca nu am sti sa ne mai raportam la ceea ce a fost frumos in copilaria noastra nici nu noi nu vom stii sa predam stafeta pe mai departe. Degeaba ne tot vaietam ca unele lucruri sunt prea agresive in ziua de azi pentru copii. Sunt agresive pentru ca le lasam noi sa fie asa si noi le abordam intr-o alta maniera. Sunt si multe lucruri frumoase inovative si care merita sa le cunoastem si sa le invatam alaturi de copii generatiei de azi.
Haioase sunt si acele jocuri online cu gumball. Mi-aduc  aminte ce era si pe noi cu guma de mestecat si nu era mai mare placere  si rasfat decat sa ne luam o guma de  mestecat  ‘straina’. Ati prins vreodata guma de mestecat pe sezutul scaunului? Cand ajungeai acasa si te certau ai tai ca esti cu capul in nori si cand scoteau mamele guma aia de mestecat cu fierul de calcat pe care tu de fapt in drum spre casa incercai  sa o scoti cu disperare si nu faceai mai mult decat sa manjesti materialul? He, he
Asa ca puteti vizita site-urile fara nici o problema sau restrictie iar daca va plictisiti sa stiti ca gasiti mai multe modele de jocuri asa ca fiti mai atenti.
Copiii se vor descurca mai bine ca dvs pentru ca deja au un ceva anume superior fata de noi. O anumita capacitate de observatie si de intuitie ceva fantastic.

Noi nu prea vedeam dincolo de minge. :)

2 comentarii:

Andreea spunea...

Jocurile copilariei vor ramane intotdeauna active, ele fiind transmise de la generatie la generatie.

Personale spunea...

Multumesc mult Andreea

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info