Savurand o cafea si platind cu cardul

In diminetile de vacanta iti poti face pe plac cu mici tabieturi precum degustarea unei cafele la vreo terasa umbrita de copacii batrani dintr-un parc sau sa mananci pe indelete un strudel gata scos din cuptor la vreo cotitura de drum. Ingenios este faptul ca si atunci cand cumperi de la patiserii produsele metodele de prevenire si combatere ale evaziunii fiscale incep sa aiba  rezultate. Pe langa produsele achizitionate primesti si bonul de casa pregatit de vreun program de plata de la Genius Pos.
Chiar si in drum spre serviciu la fiecare covrig luat primesc servetelul si bonurile fiscale pe care daca ma straduiesc sa le pastrez as putea cu succes sa particip la loteria bonurilor fiscale. Fiecare dimineata spre serviciu, covrigul si o sansa de castig ai putea sa crezi, nu?
Numai ca nu sunt asa norocoasa de fel.
La restaurant mi se pare funny sa platesti cu cardul. Aici soft pentru restaurant! chiar daca te afli intr-un restaurant de cartier.
Tehnica si stiinta avanseaza.  Imi dau seama si eu ca incep sa fiu depasita chiar daca m-au prins tineretile cu inceputurile computerului personal sau cu laptopuri si camere foto digitale. De cand au aparut tabletele, iphoneurile cu touch, tot felul de programe al caror mod de folosinta nu il mai cunosti nici nu stii ce sa mai crezi si incepi sa nici nu prea mai poti a te descurca. Astepti doar ca aparatele sa faca treaba in locul tau precum isi face treaba GeniusPos.

Stai la terasa si tot nu te dezbari de tehnologie. Butonezi disperat iphone-ul si iti  pozezi profiterolul inainte de a fi devorat ca mai apoi sa il postezi pe reteaua de socializare. Doar sa vada lumea ce te mai distrezi pe la terase. Nu stiu cu cata placere vei butona posul pentru nota de plata. Dar merita ca doar e vara si imaginea face toti banii.
Dar, ce te faceai daca s-ar fi concretizat si impozitul pe bacsis? Oare cum o scoteai la capat cu oamenii? Ai fi dat pe șest bacșișul? 

Un comentariu:

Diana spunea...

Haha! Thenologia e pentru mine ceva foooarte... de neinteles. Dar ma descurc, daca n-am de ales. :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info